Fenerbahçe Fenerbahçe, Tayyip Talha transferini bitirmeye çok yakın!

Fenerbahçe, Tayyip Talha transferini bitirmeye çok yakın!

08.09.2022 - 10:24 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, stopere Türk takviye yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe, Tayyip Talha transferini bitirmeye çok yakın

Fenerbahçe, Adana Demirspor'dan Tayyip Talha Sanuç'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Beşiktaş'ın da ilgilendiği genç savunmacı için Adana Demirspor'a resmi teklif iletildi. İşte ayrıntılar... 

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE KONTENJAN SORUNU

Transfer döneminde 11 yeni futbolcuyu kadrosuna katan Fenerbahçe'de yabancı kontenjanı sorunu yaşanıyor. Sarı -Lacivertliler'de şu anda 17 yabancı futbolcu bulunurken bu isimlerden 14'ü TFF'ye verilecek listede yer alabilecek.

Yabancı kontenjanı sorunu, yapılacak forvet transferinin önündeki en büyük engel olarak görünüyor. Fenerbahçe transfer döneminin bitmesine kısa süre kala en az 3 oyuncuyla yollarını ayırmayı planlıyor.

NOVAK VE LEMOS DA YOLCU

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Filip Novak ve Mauricio Lemos'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çek futbolcu bu sezon Jesus tarafından tercih edilmiyor. Sarı Lacivertlilerin sol bek rotasyonunda Alioski, Ferdi Kadıoğlu ve Luan Peres bulunurken Çek futbolcu 4. alternatif konumuna düştü. Kulüpten izin aldığı ifade edilen Filip Novak'ın bugün Çekya'ya gideceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Mauricio Lemos'un da Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor. Kontenjan problemini aşmak isteyen Sarı Lacivertlilerde Filip Novak'ın ardından Lemos'la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Stoper rotasyonunda Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Attila Szalai ve Luan Peres gibi isimler yer alırken Sarı Lacivertlilerin Lemos'un ayrılığı durumunda savunmaya bir takviye daha yapabileceği ifade ediliyor.

"BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞAMADIK"

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Tayyip Talha'yla ilgili Ekotürk TV'de konuşan Murat Sancak, "Beşiktaş'la Tayyip Talha konusunda anlaşamadık, olmadı. Kendisi Belçika'ya transfer olacak. Belçika'da transferin son günü, buradan da dönmez artık. Bizim için bu transfer bitmiştir" açıklamasını yaptı.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

NTV Spor'da yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor’dan Tayyip Talha Sanuç için resmi teklif yaptı. 22 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş da devrede.Akdeniz ekibi, Tayyip Talha için bonuslar ile birlikte 1.9 milyon Euro ve sonraki satıştan pay talep etti.

Transfer gün içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlanacak.