Fenerbahçe Fenerbahçe transfer etmek istiyordu! Andrea Belotti'nin yeni adresi belli oldu

Fenerbahçe transfer etmek istiyordu! Andrea Belotti'nin yeni adresi belli oldu

31.07.2022 - 16:13 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Andrea Belotti'yle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Torino'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan tecrübeli forvetin yeni adresini İtalyan basını duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Fenerbahçe transfer etmek istiyordu Andrea Belottinin yeni adresi belli oldu

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer gündeminde yer alan Andrea Belotti'yle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Çizme basını tecrübeli futbolcunun yeni takımını açıkladı. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

İTALYA DIŞINA ÇIKMADI

AlbinoLeffe altyapısında yetişen Andrea Belotti daha sonra Palermo ve Torino'da forma giydi. 28 yaşındaki santrafor, 2015-2016 sezonundan bu yana formasını giydiği Torino'yla yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadı ve boşa çıktı.

Fenerbahçe transfer etmek istiyordu Andrea Belottinin yeni adresi belli oldu

GOL MAKİNESİ

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu belirtilen ve Avrupa devlerinin yakın takibe aldığı tecrübeli golcü kariyeri boyunca 390 müsabakada forma şansı buldu. 28 yaşındaki santrafor bu süreçte rakip fileleri 158 kez havalandırdı. Andrea Belotti takım arkadaşlarına 35 gol pası verdi. Torino'dan ayrılan tecrübeli golcünün güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

YENİ ADRESİ ROMA

Jorge Jesus'un da forvet adayları arasında bulunan tecrübeli santraforun geleceği hakkındaki kararı verdiği iddia edildi. İtalyan basınından La Gazetta dello Sport'da yer alan habere göre; Andrea Belotti ile Roma arasındaki pazarlıklar anlaşma noktasına geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer etmek istiyordu Andrea Belottinin yeni adresi belli oldu

TERCİHİ SERİE A

Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Türk takımlarıyla anılan 28 yaşındaki santraforun, Monaco ile Nice gibi ekiplerden daha cazip bir teklif almasına rağmen tercihini Roma'dan yana kullandığı vurgulandı. Roma'nın bu transfer için Shomurodov'u Bologna'ya göndermeye hazırlandığı ve daha sonra Belotti'yi açıklayacağı belirtildi.