Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri - 15 Ocak Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 15 Ocak Fenerbahçe transfer gündemi

15.01.2018 - 12:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe devre arası transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olacak gibi gözüküyor. Gönderilecek ve gelecek oyuncular ile beraber Fenerbahçe transfer döneminde ufak çaplı bir değişim geçirecek. İşte 15 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri...

Fenerbahçe transfer haberleri - 15 Ocak Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik patron Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek ve transfer edilecek oyuncular belirlendi. İşte Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği o isimler...

Haberin Devamı

Ozan Tufan, Real Betis'e doğru

İspanyol ‘estadiodeportivo.com’ sitesi, Real Betis’in Ozan Tufan’ı transferde bir seçenek olarak değerlendirdiğini yazdı.

Kulüp CEO'su Lorenzo Serra Ferrer'in orta sahaya yapılacak takviye için 22 yaşındaki Türk oyuncuyu da listesine aldığı belirtildi. Ozan'ın son 2 ayda Fenerbahçe'de hiç forma giymediği de belirtilirken, Bursaspor'dan 7 milyon euro'ya alındığı da hatırlatıldı.

Robin van Persie, Ajax maçıyla dönüyor
Feyenoord’un teknik patronu Van Bronckhorst, transfer tamamlanırsa Robin van Persie’yi Ajax maçında sahaya sürebileceğini söyledi.
Feyenoord Teknik Direktörü Van Bronckhorst, Van Persie'yi Ajax'a karşı oynatabileceğini ancak öncelikle transferin tamamlanması gerektiğini söyledi. Hollandalı çalıştırıcı, prensip olarak anlaşmanın sağlandığını belirtirken, "Umarım kulüp yeşil ışığı yakacaktır. Robin'in son birkaç haftadır F.Bahçe'de eğitim gördüğünü biliyorum.
BU HAFTA AÇIKLANACAK
Ne durumda olduğunu buraya gelince göreceğiz. Fenerbahçe'de forvet ya da forvetin arkasında oynadı. Özellikle forvet arkasının kendisi için önemli bir rol olabileceğine inanıyorum" dedi. Hollanda basını, transferin bu hafta resmen açıklanmasının beklendiğini duyurdu.
2.5 YILLIK İMZA ATACAK
Kupa için start bugün Hollanda basını, 34 yaşındaki Van Persie ile Feyenoord'un 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağını belirtti. Bu arada Dirk Kuyt, Robin'e hoca oluyor. 3. Lig'den Q. Boys'un hocası Aandewiel, "Kuyt'u yanıma getirmek istiyorduk. Ancak Feyenoord ile anlaştı. Önümüzdeki sene göreve başlayacak" dedi.
Fenerbahçe Nico Gaitan'ın peşinde
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor.
Hem Finansal Fair Play engeli hem de piyasada fiyatların yüksekliği nedeniyle sıkıntı yaşayan yönetim, en azından orta sahaya bir takviye yapmak için şartları zorlama kararı aldı. Aykut Kocaman'ın isteği üzerine iki kanatta da oynayabilen ve direkt forma giyebilecek birkaç oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
Pazarlıkta sıkıntı yaşanmaması için gizli hareket ediliyor. Sol bek transferi ise rafa kaldırıldı. Bu mevkide ikinci yarıda da İsmail ve Hasan Ali ile idare edilecek.
Soldado için Meksika iddiası
Eski Beşiktaşlı Demba Ba’dan olumsuz yanıt alan Meksika’nın Club America takımının gözünü Roberto Soldado’ya çevirdiği iddia edildi.
Güney Amerika ekibinin, İspanyol forvet için Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor. 32 yaşındaki oyuncuyu, Fenerbahçe sezon başında Villarreal'den 5 milyon euro'ya transfer etmişti. Soldado, sarı-lacivertli forma ile 16 maçta 5 gol kaydetti.