Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 2 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 2 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

02.08.2017 - 12:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Valbuena, Dirar, Kameni ve Mehmet Ekici gibi birbirinden kaliteli ayakları renklerine bağlayan Fenerbahçe tranfer hedefinde forvet var. İşte teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda Fenerbahçe'nin transferi için yoğun mesai harcadığı yıldız isimler...

Fenerbahçe transfer haberleri - 2 Ağustos Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer sezonunun en hareketli takımların biri olma özelliğini sürdürüyor. Takıma katılan ve gönderilen oyuncuların ardından eksik bölgelere yapılacak takviyeler ile Aykut Kocaman'ın ekibi yeni sezona hazır hale gelecek. Forvet ve 10 numara pozisyonu için oyuncu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe transferi sezon başlamadan noktalamak istiyor. İşte Fenerbahçe transfer haberleri...

Haberin Devamı

Perez hazır

Lucas Perez’in menajeri Lovelle, sarı-lacivertlilerle 2 aydır görüştüklerini söyledi; “Arsenal’le anlaşılsın yeter. Perez, Fenerbahçe’de forma giymek istiyor” dedi.

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Lucas Perez konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Arsenal'in hocası Arsene Wenger'in kadroda düşünmediği 28 yaşındaki forvet, daha önce de Deportivo ile görüşmüş ancak İspanyol ekibiyle bazı şartlarda sıkıntı yaşayınca Topçular, yeni teklifleri değerlendirmeye almıştı. Bunun üzerine de Perez'in transferi için oldukça istekli olan sarı-lacivertlilerin, yeni bir teklifle İngilizlerin kapısını çalacağı belirtildi. Golcü oyuncunun menajeri Fernandez Lovelle de dün konuyla ilgili Ajansspor'a açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

SEVİLLA DA ÇOK İSTİYOR

Kanarya ile 2 aydan beri temasta olduklarını belirten Lovelle, "Wenger, Perez'i kiralık vermek istemiyor. Onun bedelini 15 milyon euro olarak belirlediler" dedi. Lovelle, İspanyol golcü ile Sevilla'nın da ilgilendiğini bildirip şöyle devam etti: "Arsenal'le hangi kulüp anlaşırsa Perez orada oynar. Bu Fenerbahçe de olabilir. Kısacası her şey Arsenal'e bağlı. Fenerbahçe, Arsenal'i ikna ediyorsa bizim için sıkıntı olmaz. Lucas sarı-lacivert formayı giyer."

NİASSE ÖN PLANA ÇIKTI!

Fenerbahçe ile adı anılan diğer forvet adaylarında da iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Senegal'den Sene-News sitesi, bonservisi Hull City'de olan Oumar Niasse için sarı-lacivertlilerin devrede olduğunu belirtip, bu transferde Watford ile yarıştığını ileri sürdü. Geçen sezonu Everton'da kiralık geçiren Niasse için önemli aşama kaydettiğini yazdı.

CARTA 'COP' DEDİ

İtalyan basınında ise Duje Cop ismi ön plana çıktı. Cagliari News muhabiri Roberto Carta, Fenerbahçe'nin Hırvat forvet için Cagliari'ye 3 milyon euro önerdiğini, Çizme ekibinin ise 5'te diretteğini bildirdi. Yakında anlaşma sağlanabileceği iddiasında bulundu.

Fenerbahçe Gomez'le anlaştı

Kanarya, Sevilla'ya sattığı Kjaer'in yerini Gustavo Gomez'le dolduracak. Paraguaylı futbolcuyla el sıkışan F.Bahçe, Milan'ı da ikna etmek üzere. Kjaer'in yerine stoper arayan Fenerbahçe, bir süredir peşinde olduğu Milan'lı Gustavo Gomez'de mutlu sona yakın. Paraguaylı futbolcuyla prensipte anlaşan sarı-lacivertli kulüp, Milan'la pazarlığa devam ediyor. 24 yaşındaki Gomez için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunan F.Bahçe İtalyan kulübüyle de anlaşmaya yakın.

Haberin Devamı

Çık aradan Neymar

Baba Neymar, oğlunun PSG'ye gitmesi halinde 60 milyon euro alacak. Sarı-lacivertlilere Santoslu yıldız için aracılık eden Neymar da Silva Santos, bu nedenle işi ağırdan alınca görüşmeler hız kesti.

Kanarya'nın 10 numara pozisyonu için düşündüğü ilk hedef olan Lucas Lima konusunda olumsuz gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin ısrarla peşinde koştuğu, Santoslu yıldızı Aykut Kocaman da kadrosunda görmek istiyor. Bu transferde aracılık yapan isim ise dünyaca ünlü yıldız Neymar'ın babası Neymar da Silva Santos... Ancak baba Neymar, tamamen kendisine büyük gelir sağlayacak olan PSG-Neymar transferine yoğunlaşınca görüşmeler tıkandı.

BARCELONA VE PSG'YE ÖNERDİ

Haberin Devamı

Barçalı süperstar, Fransız ekibine imza atarsa baba Neymar, 220 milyon euro'luk bu dev anlaşmadan tam 60 milyon euro'luk müthiş bir gelir elde edecek. Brezilya basını, Neymar da Silva Santos'un Lima için bir yandan Fenerbahçe ile görüşürken, diğer taraftan da oyuncuyu Barcelona ve PSG'ye önerdiğini yazdı. Radio Bandeirantes'ten Jorge Nicola ise Inter'in de Lima için teklif yaptığını ancak Brezilyalı futbolcunun Kanarya'ya daha yakın olduğunu öne sürerken, baba Neymar'ın daha fazla para kazanmak için işi kızıştırdığı söyledi.

OYUNA GELMEK YOK

Lima transferinde sıcak gelişmeler yaşanırken, Fenerbahçe yönetimi de akıllı bir strateji izliyor. Futbolcunun ocak ayında serbest kalacağını ve kulübüyle sözleşme uzatmak istemediğini bilen sarı-lacivertliler, işi olabildiğince ekonomik koşullara bitirmeye çalışıyor. Teknik direktör Levir Culpi ile sorunlar yaşayan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Brezilya kulübünde kalmak istemiyor.

Volkan’dan ABD kararı

F.Bahçe ile sözleşmesini uzatan kaptan Volkan Demirel'in herkesi şaşırtacak bir karar verdiği iddia edildi. Buna göre, tam 15 yıldır F.Bahçe kalesini koruyan tecrübeli eldiven, Amerika'da yaşamak isteyen eşinin ısrarı üzerine sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldı. Volkan'ın ligin bitişiyle birlikte MLS takımlarından biriyle anlaşıp kariyerini Amerika'da sürdüreceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Ben Arfa beklemede

Kanarya, Fransız basınının Fenerbahçe forması giymesine pek şans tanımadığı yıldız için bekleme kararı aldı.

F.Bahçe'nin son 2-3 sezondur gündeminden düşmeyen Hatem Ben Arfa'nın kulübü PSG ile arasındaki alacak sorununu çözmesi bekleniyor. Fransız ekibinden 7 milyon euro'luk alacağı bulunan 30 yaşındaki futbolcu bu sorunu aşarsa kendisiyle final görüşmesine geçilecek.

'HİÇBİR ZAMAN'

Fransız basını ise Tunus asıllı 10 numaranın Türkiye'de forma giyme olasılığına pek ihtimal vermiyor. Le Figaro, "Ben Arfa, F.Bahçe'ye hala çok uzak" başlığını atarken, Le Parisien de "Ben Arfa gelecek sezon da PSG forması giymeye kararlı. Ne bu hafta ne de bu yaz herhangi bir Süper Lig takımına imza atmayacak" ifadesini kullandı.