Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 27 Temmuz Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 27 Temmuz Fenerbahçe transfer gündemi

27.07.2017 - 10:19 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe transferi sezon başlamadan noktalamanın planlarını yapıyor. Peki Fenerbahçe transferde hangi yıldız isimleri kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. İşte o isimler...

Fenerbahçe transfer haberleri - 27 Temmuz Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer için tüm imkanlarını seferber ediyor. Transfer döneminde birbirinden değerli oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe yeni transfer hedeflerini belirledi. İşte Fenerbahçe'nin transferi için uğraş verdiği yıldız isimler...

Haberin Devamı

Lima heyecanı

Fenerbahçe’nin gözdesi 27 yaşındaki yıldız oyuncu İnstagram’dan sinyali çaktı Lucas Lima’nın Kanarya’ya verdiği mesajla taraftarın kalp atışı da hızlandı.

Sarı-lacivertlilerin uzun süredir uğraştığı Lucas Lima transferinde son gelişme camiayı heyecanlandırdı. 27 yaşındaki futbolcu İnstagram hesabına yüklediği fotoğrafa sarı-lacivert kalp ekledi. Taraftarlar Lima'nın bu hareketi sonrası coşarken transfer iddiaları da güçlenmiş oldu. Fenerbahçe daha önce tecrübeli orta saha ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Yöneticilerin Lima'nın 3 yıldır formasını giydiği Santos ve oyuncunun bonservis haklarının yüzde 80'ine sahip menajerlik şirketi ile bir kez daha buluşacağı belirtildi. Lima'nın sarı-lacivert kalpli paylaşımı sonrası yıldız ismin Fenerbahçe'ye iyice yaklaştığı yönünde yorumlar yapıldı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞME UZATMIYOR

Lucas Lima'nın Santos ile sözleşmesi 31 Aralık 2017'de sona eriyor. Brezilya kulübü, 27 yaşındaki futbolcuya yeni konrat önerse de Lima bunu kabul etmemişti. Başarılı futbolcu kariyerini Avrupa'da sürdürmeyi planlıyor. Bu sebeple Çin'den gelen tekliflere "Hayır" dedi. Fenerbahçe'nin haricinde İnter'in de onu istediği biliniyor.

Robin van Persie gidiyor

Feyenoord'un hocası Giovanni Van Bronckhorst'un Robin van Persie'ye olan ilgisi sürüyor. Voetbal İnternatioal'e konuşan genç çalıştırıcı "Robin van Persie ile çalışmak istiyorum. O da kulübüyle görüşüyor. Bu yıl mı gelecek, önümüzdeki yıl mı bekleyip göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Ben Arfa’da Nice devre dışı

PSG'den ayrılmak için gün sayan Hatem Ben Arfa'ya Fenerbahçe'nin haricinde Nice de kanca atmıştı. Ancak Nice Başkanı Jean- Pierre Rivere "Ben Arfa'nın ciddi bir maaşı var. Onu isteyen yabancı kulüpler de var. Maaşı bütçemizi aşıyor. Ben Arfa'yı istemiştik ama artık bu defteri kapattık" dedi. Bu sözleri Fenerbahçe'nin umutlarını artırdı. Kanarya, başarı bonusları hariç 30 yaşındaki futbolcuya 3.7 milyon euro'luk garanti maaş önermişti.

Simon Kjaer yol ayrımında

Aykut Kocaman yönetiminde gelecek sezona hazırlanan Fenerbahçe'de başarılı stoper Simon Kjaer'in yol ayrımında olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Danimarkalı yıldızı, iki sezonluk maceranın ardından kulübe veda etmeye hazırlanıyor.

Eşi Ellina Golert'in isteği doğrultusunda ayrılık kararı alan Simon Kjaer, riske edilmemek için Sturm Graz'a götürülmedi. Yönetimin bu kararı, başarılı savunmacının gönderilmesinin kesinleştiği olarak yorumlandı. Simon Kjaer için teklif yapan son kulüp Sevilla olmuştu. İspanyol ekibiyle yapılan görüşmelerde sona gelindiği öğrenildi.

10 milyon euro + bonuslar

Kırmızı- Beyazlılar'ın son teklifinin 10 milyon Euro'nun (41 milyon TL) yanı sıra çeşitli bonuslar olduğu iddia edildi. Forvet transferi için acil paraya ihtiyacı olan Fenerbahçe Yönetimi'nin yapılan bu son teklife 'Evet' dediği ve tarafların son pürüzlerin giderilmesi konusunda görüşmeleri sürdürdüğü kaydedildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın da bu transferi sonlandırmak için İstanbul'da kaldığı öne sürüldü.

Yazarlar