Futbol Fenerbahçe transfer haberleri 8 Ağustos Pazartesi!

Fenerbahçe transfer haberleri 8 Ağustos Pazartesi!

08.08.2016 - 23:18 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe 10 numara transferi konusunda hala bir adım atabilmiş değil! Hakim Ziyech konusunda ısrarından vazgeçmeyen Fenerbahçe'de dünyaca ünlü yıldız futbolcu Isco için teklifte bulunduğu iddia edildi. İşte 8 Ağustos tarihli güncel transfer haberleri ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe transfer haberleri 8 Ağustos Pazartesi

Yeni sezn hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe transfer çalışmalarınada tüm hızıyla devam ediyor. 10 Numara transferi konsusunda hala bir afım atamayan Fenerbahçe Hakım Ziyech ısrarından vazgeçmiyor. Son olarak Şampiyonlar Ligine 3. ön eleme turunda veda eden Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi için iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Fenerbahçe'nin transfer listesinde hangi oyuncular yer alıyor? İşte detaylar....

Haberin Devamı

F.Bahçe Ziyech'ten vazgeçmiyor.

Fenerbahçe, Hakim Ziyech’i bu kez kiralık istedi ancak Twente kulübü yapılan bu son teklife de sıcak bakmadı.

On numara adayları arasına son olarak Gremio'dan Luan Guilherme ile Tottenham'dan Nacer Chadli'yi alan Fenerbahçe, bu iki isim hakkında zemin yokluyor. Gerek Luan, gerekse de Chadli için resmi bir teklif yapılmadı. Kanarya, gözdesi Hakim Ziyech'ten ise henüz umudunu kesmedi.

ADAY LİSTESİ UZUN

Sarı-lacivertlilerin, Faslı yıldızın bonservisi için 15 milyon euro isteyen Twente'ye bu kez satın alma opsiyonlu 1 yıl kiralama teklifi ile gittiği ileri sürüldü. Ancak Hollanda temsilcisinin bu teklife sıcak bakmadığı bildirildi. Fenerbahçe'nin elinde menajerlerden gelen birçok on numara ismi olduğu belirtiliyor.. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Transferde son iddia Josue

Adı daha önce Galatasaray’la da anılan eski Bursasporlu Josue’nin Fenerbahçe’nin gündemine geldiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezonu Braga’da kiralık olarak geçiren ve Sarı-Lacivertliler’e karşı mücadele eden 25 yaşındaki oyuncu Porto’dan ayrılma hazırlığı yapıyor.

Portekiz ekibi, Josue’yi yeniden kiralamaya sıcak bakıyor. Fenerbahçe’nin de maliyetinin düşük olması, Türkiye’yi ve ligi yakından tanıması nedeniyle Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmayı düşündüğü iddia edildi. (Fanatik)

Fenerbahçeli Kjaer için Napoli'den 50 milyon TL!

Daha önce Chelsea’nin ilgilendiği Simon Kjaer’e bu kez İtalya’dan talip çıktı. Koulibaly’yi satacağı iddia edilen Napoli’nin Danimarkalı yıldız için 15 milyon Euro (50 milyon TL) teklif edeceği öne sürüldü.

Fenerbahçe’nin Danimarkalı stoperi yine Avrupa takımlarının gözdesi haline geldi. Daha önce Chelsea’nin ilgilendiği Simon Kjaer için bu kez Napoli’nin harekete geçtiği iddia edildi. İtalyan basını, Kalidou Koulibaly’yi göndermesi beklenen Mavi-Beyazlılar’ın, bu savunmacının yerini Kjaer ile doldurmak istediğini öne sürdü.

Fenerbahçe transfer haberleri 8 Ağustos Pazartesi

Higuain’i 94 milyon Euro’ya (312 milyon TL) Juventus’a satan, Koulibaly için ise Chelsea’den 45 milyon Euro (150 milyon TL) talep eden Napoli, Kjaer için kesenin ağzını açmaya hazır. İtalyan basını, Fenerbahçe’ye 15 milyon Euro’luk (50 milyon TL) bir teklif yapılacağını yazdı. Bu rakamın daha yükseğe çıkma ihtimali de bulunuyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Fenerbahçe için Isco iddiası

Real Madrid'in göndermeye karar verdiği Isco'nun transferi için Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı

Fenerbahçe transfer haberleri 8 Ağustos Pazartesi

İspanyol AS gazetesi, Real Madrid'de James Rodriguez'in kesin olarak takımda kalacağını açıklarken, Isco'nun ise satışa çıkarıldığını yazdı. Gazetenin internet TV'sinde ise 24 yaşındaki on numaranın gidebileceği takımlar üzerinde bir tartışma yapıldı. Isco için Real Madrid'in isteyeceği rakamı ödeyebilecek takımlar arasında Fenerbahçe de gösterildi. İsco'nun piyasa değeri 35-40 milyon euro civarında.(Fotomaç)