Futbol Fenerbahçe transfer haberleri - 8 Ağutos Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer haberleri - 8 Ağutos Fenerbahçe transfer gündemi

08.08.2017 - 10:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer sezonunun hareketli takımlarından biri olma özelliğini sürüdürüyor. Son olarak başkan Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de transfer için 4 oyuncu daha alacağız açıklaması ile taraftarlar heyecanlandı. İşte Fenerbahçe'nin transferi için yoğun mesai harcadığı o isimler...

Fenerbahçe transfer haberleri - 8 Ağutos Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe transfer sezonunun son günlerine girilirken çalışmalarına hız verdi. Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda çalışmalarını sürüdüren yönetim Fenerbahçe'de transferi bu hafta içinde noktalaması bekleniyor. İşte Fenerbahçe'nin temas halinde olduğu yıldızlar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Abdul Rahman Baba'yı düşünüyor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz ile yaptığı maçta kötü performansıyla eleştirilen Hasan Ali Kaldırım'ın yerine sarı lacivertliler, Abdul Rahman Baba'yı düşünüyor.

Hasan Ali Kaldırım, Sturm Graz maçlarındaki kötü performansıyla eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Yönetimin, milli futbolcunun düşük formu, İsmail Köybaşı'nın ise bekletilerin uzağında kalması sonrası sol bek arayışlarına başladığı öne sürüldü.

Listenin ilk sırasında, daha önce de gündeme gelen Chelsea'yi Abdul Rahman Baba'nın yer aldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Schalke'ye kiralanan Ganalı oyuncunun yeniden kiralık gönderileceği, Fenerbahçe'nin teklif yapan takımlardan biri olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Fanatik

Lucas Perez'de son söz Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki İspanyol golcü Lucas Perez'in menajeri Rodrigo Fernandez Lovelle bir açıklama yaptı.

Lovelle, "Türk kulübü ile en son geçen hafta konuştuk. Fenerbahçe bizim koşullarımızı biliyor. Arsenal ise bonservisine 15 milyon euro istiyor. Bundan sonraki aşamada karar verecek olan kurum Fenerbahçe" dedi.

Perez, milli takımda forma giyebilmek için sürekli oynayacağı bir kulübü tercih edecek.

BENİTEZ: PEREZ'İ İSTİYORUM

Perez için Newcastle United da ciddi şekilde bastırıyor.

İngiliz ekibinin hocası Rafael Benitez, 28 yaşındaki oyuncu için Arsenal'le görüşmeler yaptıklarını doğrularken, "Perez çok beğendiğim bir isim" dedi.

Newcastle, Perez'i kiralamak istiyor.

FOTOMAÇ

Lukasz Teodorczyk'te pazarlıklar kızıştı

Fenerbahçe'nin forvet transferinde Lucas Perez ve Khouma Babacar ile birlikte listenin en başında tuttuğu Lukasz Teodorczyk'da sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Anderlecht, Polonyalı golcü için yapılan 6 milyon euro'luk teklifi beğenmeyince, sarı-lacivertliler rakamı 7 milyon euro'ya yükseltti.

Belçika'dan HNl gazetesi, "Fenerbahçe'nin son teklifi de Anderlecht tarafından yeterli görülmedi.

Yine de iki kulübün anlaşması uzak değil" yorumunu yaptı.

Gazete, Polonya basınının aksine Teo'nun kariyer rotasına Türkiye'yi almak istemediğini duyururken, "Dinamo Kiev'de kötü bir dönem geçiren Polonyalı forvet, aynı kötü tecrübeyi yaşama ihtimalini düşünerek başarılı olduğu anderlecht'ten ayrılmak istemiyor" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

'F.BAHÇE'YE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI'

Anderlecht'in lig maçında Oostende'yi Hanni'nin gölüyle 1-0 yendiği maçın 76. dakikasında oyundan alınan Teo, direkt soyunma odasının yolunu tuttu.

Polonya'nın Przeglad Sportowy gazetesi, golcü oyuncunun bu hamlesini "Fenerbahçe'ye biraz daha yaklaşması" olarak yorumladı.

FOTOMAÇ

Yazarlar