Skorer Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

06.08.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol
Fenerbahçe gözünü kararttı... 20 milyon euro...
Milos Krasic bombasını patlatan ve Joseph Yobo ile tekrar anlaşan Sarı- Lacivertliler Wesley Sneijder için kulübü İnter ile anlaştı. Yönetim oyuncuyu iknaya uğraşıyor.


Fenerbahçe bu sezon bir hayli haraketli transfer dönemi geçiriyor. Bu sürece hızlı bir giriş yapan Kanarya; Salih Uçan, Dirk Kuyt, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Egemen Korkmaz transferlerini bir bir patlaşmış fakat ardından derin bir sessizliğe bürünmüştü.
Otoriteler ve taraftarlar bu süreçte ısrarla stopere, gol yollarına ve orta sahanın göbeğine bir transfer yapılması gerektiğini belirtmişti. Keza Vasluimaçında bu eksikler çıplak gözle de görülmüş ve yönetimtransferde gaza basma kararı almıştı. Önce Aykut Kocaman’ın 2 yıldır ısrarla istediği Sırp kanat oyuncusuMilos Krasic’i renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler stoper bölgesinde de Joseph Yobo ile tekrar anlaşarak yeniden transferin haraketli takımı haline geldi.

15 MİLYON EURO’YA EL SIKIŞTILAR
F.Bahçe’nin orta sahanın ortası için düşündüğü isimise bir dünya yıldızı. Bu yıldız isimise daha önce Ajax ve RealMadrid forması giymiş olan İnterli oyuncuWesley Sneijder. Sarı-Lacivertliler İnter’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncu için 15milyon Euro bonservis bedeliyle kulübüyle anlaştı. Fenerbahçe kurmayları oyuncuyu ikna edebilmek için ise yoğun çaba gösteriyor.
İkna çabalarına Hollandalı yıldızın vatandaşı Dirk Kuyt da büyük destek veriyor. Oyuncu ile görüşmeleri sürdüren Fenerbahçe yönetimi futbolcuyamaç başı ücretlerle birlikte yıllık 4.5milyon Euro gibi bir rakamönerirken, bu pazarlıkta Türkiye’de vergi şartlarının avantajları da kullanılıyor. Eğer transfer gerçekleşirse Fenerbahçe hemorta sahadaki çift yönlü oyuncu eksiğini kapatmış olacak hemde Ortega, Anelka, Roberto Carlos’tan sonra bir başka dünya yıldızını kadrosuna katmış olacak.
‘Gerekirse 20’ye kadar çıkın’ Fenerbahçe’nin çalışmaları derinden ve gizlice yürüttüğü Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in transferini en çok başkan Aziz Yıldırım istiyor. Cezaevinden çıktıktan sonra kendisine desteği bir an olsun esirgemeyen Fenerbahçe taraftarına büyük bir hediye vermek isteyen Yıldırım bu transfer için kurmaylara ‘Gerekirse 20 Milyon Euro’ya kadar çıkın’ talimatı verdi. Lakin İnter ile 15 milyon Euro’ya anlaşıldı. Bu transfer için adeta gözünü karartan Aziz Yıldırım tüm imkanları seferber etti.
Forvet arayışı yalanmış F.Bahçe Kulübü dün resmi siteden bilgilendirme yaptı. Moussa Sow’un gönderilme iddialarının gerçeği yansıtmadığının belirtildiği açıklamada forvet arayışının olmadığı da belirtildi.