Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

24.01.2013 - 10:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Belhanda geliyor

Robinho geliyor

Belhanda geliyor

Belhanda geliyor Fenerbahçe-Younes Belhanda flörtünde her geçen gün somut gelişmeler yaşanıyor. Transfer listesinin 1 numaralı ismi Younes Belhanda’nın Afrika Uluslar Kupası’ndaki performansını yakından takip eden Sarı-Lacivertliler dün akşamki gelişmelerle daha da keyiflendi. Belhanda, Galatasaraylı Amrabat’la birlikte Kape Verde maçına 11’de başlarken, mücadele 1-1’lik skorla sona erdi. Bu sonucun ardından Fas, gruptan çıkma şansını da ateşe attı. Fas’ın üst tura çıkması için grup lideri olan ev sahibi Güney Afrika’yı yenmesi gerekiyor. Beraberlik halinde ise Kape Verde-Angola maçının sonucu, Fas için büyük önem kazanacak. Fas’ın elenmesi halinde, Belhanda’nın hafta başında Türkiye’ye gelme ihtimali belirecek.

İki maçta iki sarı Bir diğer olumlu gelişme ise Belhanda’nın cezalı duruma düşmesi. Dün akşam 65 dakika oyunda kalan genç yetenek, ikinci maçta ikinci sarı kartını gördüğü için Güney Afrika’yla oynanacak kritik mücadelede sahada olmayacak. Böylece Belhanda’nın sakatlık riski ortadan kalkacak. Gruptaki diğer maçta Angola’yı 2-0 yenen Güney Afrika, pazar günü oynanacak mücadelede Fas’a karşı mutlak favori olarak görülüyor.

Haberin Devamı

Robinho geliyor

Fenerbahçe, Robinho transferinde mutlu sona artık çok daha yakın... Onursal başkan Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu Sport Mediaset kanalı, Didier Drogba'nın peşine düşen Milan'ın, sarı-lacivertlilerin 8 milyon euro'luk teklifini kabul ettiğini ileri sürdü.

EKONOMİK PLAN HAZIR

Daha önce gündeme gelen Kaka ve Balotelli konusunda hamle yapılmasının zor olduğunun vurgulandığı haberde, "Teknik direktör Allegri'nin çok istediği Drogba, Shangai ile sözleşmesini FIFA yoluyla fesh etmeye hazırlanıyor. Yıldız transfer beklentisi içinde olan taraftara Drogba'yı hediye etmek isteyen yönetim, ekonomik planlarını da tamamladı. Fenerbahçe'den 2 yıl içinde gelecek 8 milyon euro tamamen Drogba'ya aktarılacak. Daha önce Türkiye'ye gitmek istemeyen Robinho da ikna olmak üzere" ifadesi kullanıldı.

HOŞ GELDİN DEMEK İSTERİM

Haberin Devamı

Sambacı için ayrıca, "Ailesi için Santos'un teklifini kabul etti. Ancak eski takımında yeteri kadar ilgi bulamadı. Milan, yakında ondan kurtulmak için kapı kapı dolaşabilir" yorumları yapıldı. Bu arada teknik direktör Allegri, son basın toplantısında "Drogba'ya hoş geldin demek istiyorum" dedi.

Yazarlar