Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

27.01.2013 - 10:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Ya Fener ya hiç

Belhanda müjdesi! Kiğılı'dan açıklama...Corriere Dello Sport: Robinho, ya Milan'da kalacak ya da yeni bir sayfa açabileceği F.Bahçe'ye gidecek

İtalyan basını Milan'ın yıldız futbolcusu Robinho'nun, Fenerbahçe yolunda olduğunu dile getirdi. Corriere Dello Sport'ta yer alan haberde, İtalyan ekibinin Fenerbahçe'nin 8 milyon euro'luk teklifini kabul ettiği ve sambacının karar aşamasında olduğu belirtildi. Haberde, Robinho'nun önünde iki seçenek olduğu, ya Milan'da kalıp acı çekmeye devam edeceği, ya da Fener'de oynamayı seçebileceği belirtildi.

SANTOS'A DA DÖNEBİLİR
Robinho'nun, Milan'da mutsuz olduğu dile getirilirken, ayrılmasının iki taraf için de iyi olacağı belirtildi. Brezilyalı forvetin Fenerbahçe dışında bir diğer alternatifinin ise eski kulübü Santos olduğu ifade edildi. Milano ekibi ile Haziran 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki yıldız, bu sezon 15 karşılaşmada kırmızı-siyahlı formayı giyerken, 2 gol ve 4 asistle mücadele etti.

Haberin Devamı

Belhanda müjdesi! Kiğılı'dan açıklama...

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı Belhanda transferindeki müjdeyi verdi.

Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 yenerek moral kazanan Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Sarı-Lacivertliler'in asbaşkanı Abdullah Kiğılı, maçında ardından yaptığı açıklamada Belhanda'nın transferindeki son gelişmeleri açıkladı. Kiğılı, Faslı oyuncu ile anlaştıklarını belirtirken 3-4 gün içinde transferin biteceğini söyledi ve "Yakında taraftarımıza müjdeyi veririz" diyerek yüreklere su serpti.

Kamptan gelmesinde sakınca yok

Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Fas Milli Takımı ile GÜney Afrika'da bulunan Belhanda'nın imza atmak için önünde hiçbir engel bulunmuyor. Fenerbahçe genç yıldı ile anlaştığı takdirde milli takım kampından ayrılabileceği ve İstanbul'a gelip imza attıktan sonra Güney Afrika'ya dönebileceği biliniyor.

Yazarlar