Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

27.05.2013 - 09:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Bastos yoklaması

Fener'e kralı geliyor

İşte Fenerbahçe'nin Baroni kararı!
Fenerbahçe'nin Gökhan İnler için önü açıldı!
Bastos yoklaması
Stoch’u gözden çıkaran sarı-lacivertliler, sol kanat ve forvette görev yapabilen Brezilyalı yıldız için çalışma yapıyor. Bastos’un, Schalke ile 1 yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunuyor

Fenerbahçe, gözden çıkarılan Miroslav Stoch’un yerine Michel Bastos’u renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.

Orta sahasını Alper Potuk’la güçlendiren sarı-lacivertlilerin, Schalke’de kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcuyla ciddi olarak ilgilendiği bildirildi. Schalke, 29 yaşındaki Bastos’u ara transferde 1,5 yıllığına Lyon’dan kiralamıştı. Fenerbahçe’nin, Alman kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Bastos için araştırma yaptığı ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin, hem sol kanatta hem de forvette oynayabilen başarılı futbolcu için Schalke’nin nabzını yokladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Genç yıldızı Draxler’in sözleşmesini uzatan Alman kulübünün, Michel Bastos’u gözden çıkarması durumunda Fenerbahçe’nin transfer için devreye gireceği öğrenildi. Schalke, Bastos’la yollarını ayırırsa sarı-lacivertliler, Lyon’la masaya oturarak yıldız oyuncunun işini bitirmeye çalışacak.

Fener'e kralı geliyor
Alman basını, Bayern'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Gomez'in F.Bahçe ile görüştüğünü yazdı. Süper golcünün bonservis ücretinin ise en az 20 milyon Euro olduğu belirtildi
Alper Potuk bombasını patlattıktan sonra gözünü dış transfere çeviren Fenerbahçe'nin listesine bir dünya yıldızı daha girdi. Alman basının ortaya attığı iddiaya göre Sarı-Lacivertliler, Bayern Münih'in süper golcüsü Mario Gomez'in peşine düştü.
SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYOR!
Gazetelere göre bu sezon Mario Mandzukic'e formayı kaptıran 27 yaşındaki forvet, yönetimin Dortmund'dan Lewandowski ile anlaşması sonrasında ayrılık kararı aldı. Sürekli forma giyebileceği bir takıma transfer olmak isteyen Gomez'in geçtiğimiz hafta içinde Fenerbahçe'den menajerler aracılığıyla teklif aldığı öne sürüldü.
FENER'İN TEKLİFİ ÇOK CAZİP
Yıldız futbolcunun İngiltere ve İspanya'dan da talipleri olduğu fakat Fenerbahçe'nin teklifinin daha cazip geldiği de belirtildi. Bayern Münih'e 3 yıl önce Stuttgart'tan transfer olan Mario Gomez'in bonservis ücretinin ise az 20 milyon Euro olduğu gelen bilgiler arasında.
21 MAÇTA OYNADI, 11 GOL ATTI
Bayern Münih'le 2016'ya kadar sözleşmesi olan Gomez, geçtiğimiz sezon 33 maçta attığı 26 golle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bu sezon Mandzukic'in varlığı nedeniyle 21 maçta 11 golde kalan Alman futbolcu özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ve son vuruş becerisi ile biliniyor. Bayern taraftarlarının 'Süper Mario' dediği Gomez, Alman Milli Takımı'nın da değişilmez ismi.
İSPANYOL ASILLI ALMAN GOLCÜ!
Marıo Gomez, İspanyol asıllı bir ailenin çocuğu... Alman Milli Takımı'nı tercih eden yıldız futbolcu 58 maçta 25 gol attı.
İşte Fenerbahçe'nin Baroni kararı!
Fenerbahçe, Cristian Baroni konusunda son kararını verdi.
Fenerbahçe'deki en iyi sezonunu geçiren Cristian Baroni, İtalyan kulüplerinin gözdesi oldu. Roma'dan ciddi bir teklif alan Brezilyalı orta saha oyuncusu, Napoli Kulübü'nün de gündemindeydi.
Ntv Spor'un haberine göre; Brezilya'dan gelen teklifleri reddeden Baroni, sezon biter bitmez İtalyan kulüpleriyle masaya oturdu. Roma ve Napoli'nin tekliflerini düşük bulan deneyimli oyuncu, teknik direktör Aykut Kocaman'ın da desteğini alarak, Fenerbahçe'de kalmaya karar verdi.
Alex'in ayrilmasindan sonra Kocaman'ın hücuma daha yakin oynattığı Cristian, Fenerbahce'deki en verimli sezonunu yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 11 maçta 5 gol, Ziraat Türkiye Kupası'nda 11 maçta 3 gol, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 14 maçta 3 gol attı. Bu sezon çıktığı 59 resmi maçta 11 gole ulaşan Cristian'ın yaptığı asist ise 10.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Gökhan İnler için önü açıldı!
Rafael Benitez ile anlaşan Napoli'de İspanyol hocanın Meireles'i istediği iddia edildi.
Walter Mazzarri ile yolların ayrılmasının ardından İspanyol teknik adam Rafael Benitez ile anlaşan Napoli'de hareketlilik yaşanırken, transfer için hemen kolları sıvayan İspanyol hocanın listesinin üst sıralarında Fenerbahçeli Raul Meireles'in de yer aldığı iddia edildi.
Benitez'in Meireles'in oyun zekasını çok beğendiği, Portekizli'nin iyi bir oyun kurucu olduğunu ve hem savunmaya hem de ileriye büyük katkılar sağladığını Napoli yönetimine rapor olarak sunduğu da belirtildi. Benitez'in ayrıca Meireles'in Türkiye'de aldığı cezalara da raporunda yer verdiği öğrenildi. Napoli'den Gökhan İnler'e talip olan Fenerbahçe'nin, Türk oyuncuya karşılık Meireles'i Çizme ekibine verebileceği İtalyan medyasında dillendirilmeye başladı.

Haberin Devamı

Öyle birini alacağız ki Emenike çerez kalacak
Fenerbahçeli bir yöneticiye ait olduğu iddia edilen başlıktaki ifade, transfer kulislerinde bomba etkisi yaptı. Taraftarlar "Robben mi Ribery mi İbrahimoviç mi yoksa başka bir süper yıldız mı gelecek" sorusunu soruyor
Alper Potuk transferinin ardından yönünü yurt dışına çeviren Fenerbahçe'de son birkaç gündür adeta fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Ribery, Robben, İbrahimoviç, Kaka gibi mega yıldızlarla adı anılan Fenerbahçe'de tüm camia transfer bombalarını sabırsızlıkla beklerken, bir yöneticinin ağzından çıkan sözler, heyecanı doruğa çıkardı. Kulislerde dilden dile dolaşan iddiaya göre, adının gizli kalması istenen bir yönetici "Transferde Galatasaray'ın gölgesinde kaldığımızı düşünenler fena yanılacak. Öyle bir transfer yapacağız ki Emenike bile onun yanında çerez gibi kalacak. Bu transfer için çok uğraşıyoruz. Taraftarımız sabırlı olsun. Büyük müjdeler çok yakında" dedi.
İKİ BOMBA BİRDEN PATLAYACAK
Bu ifadeler Fenerbahçeli taraftarlar arasında büyük yankı uyandırırken, kulübe yakın kaynaklara göre yönetim bir değil iki bomba birden patlatacak. Geniş bir transfer listesi oluşturan sarılacivertli yönetimin, sol kanada, sol beke, stopere ve forvete takviye için çalışmalar yaptığı biliniyor. İddia edilen iki bomba transferin hangi mevkilere yapılacağı konusunda farklı görüşler ileri sürülürken görünen o ki Fenerbahçe çok yakında tüm Avrupa'nın konuşacağı flaş haberleri kamuoyuna duyuracak. Yerli-yabancı-gurbetçi birçok oyuncuyla ilgilenen Fenerbahçe'nin tüm transferleri 1 Temmuz tarihindeki yeni sezon açılışına yetiştireceği belirtildi.