Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

31.05.2013 - 10:24 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Sow'a iki dev talip

Lucescu sürprizi

Sunderland de ‘Krasic’ dedi

Eskişehirsporlu yıldızlar Fenerbahçe'ye

Sow'a iki dev talip

Liverpool ve Arsenal, Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü için 20 milyon avroyu gözden çıkarttı.

Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow'u kadrosuna katmak isteyen Liverpool ve Arsenal, sarı lacivertli kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

A Bola'da yer alan habere göre Arsenal ve Liverpool Senegalli oyuncu için 20 milyon avroyu gözden çıkartmış durumda. Sow'un menajeri Shervin Nikoui de İngiliz devlerinin Sow ile ilgilendiğini doğruladı.

Sow 1.5 sezondur giydiği Fenerbahçe forması ile 27 gol kaydedip 13 de asist verdi.


Lucescu sürprizi

Başkan Aziz Yıldırım, hoca transferi için Tolga Deniz Aytöre, Ömer Temelli ve Şekip Mosturoğlu’ndan oluşan bir komiteyi görevlendirdi
Yöneticiler ilk olarak Lucescu ile bağlantıya geçtiler, ancak Rumen hoca, “Ben sadece başkanla görüşürüm” yanıtını verdi
Akşam saatlerinde Yıldırım, Ersun Yanal ile buluştu. Taraflar düşüncelerini anlattı, ancak herhangi bir anlaşmaya varılmadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Yönetimi, Aykut Kocaman ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına hemen başladı. Bu konu ile ilgili olarak yöneticiler Tolga Deniz Aytöre, Ömer Temelli ve Şekip Mosturoğlu görevlendirildi.
Üç kişiden oluşan komitenin belirlenen yerli ve yabancı hocalarla dünden itibaren temaslara geçtiği, kısa süre içinde hazırlanacak raporun yönetime sunulacağı bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın takımın fazla etkilenmemesi için hızlı bir şekilde konunun çözüme kavuşmasını istediği kaydedildi.
Sarı-lacivertli yöneticilerin ilk olarak Mircea Lucescu’nun kapısını çaldıkları öğrenildi. Rumen hocanın, Fenerbahçe’yi geri çevirmediği ancak “Bu transfer görüşmesini Başkan Aziz Yıldırım ile yaparım. Kendisi bizzat beni ararsa oturup konuşuruz” karşılığını verdiği öğrenildi.

Aykut Kocaman’ın ayrılması ile birlikte bir anda ön plana çıkan Ersun Yanal öğleden sonra soluğu İstanbul’da alınca hareketli saatler yaşanmaya başlandı. Havalimanında soruları geçiştiren ve bir taksiyle hemen uzaklaşan Yanal ile ilerleyen saatlerde temas kuruldu. Akşama doğru Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Abdullah Kiğılı, Talat Yılmaz ve Tolga Deniz Aytöre, Yanal ile buluştu. Görüşmenin yaklaşık 20 dakika sürdüğü, tarafların birbirine düşüncelerini aktardığı bildirildi. Yıldırım’ın Ersun Yanal’a, “Yönetim olarak acele etmek istemiyoruz. Yerli hoca adaylarımızın başında sen geliyorsun. Ancak birkaç yabancı hoca ile de temas halindeyiz. Bir iki gün içinde durum netleşir. Tekrar bir araya geliriz” dediği öğrenildi.

Yönetimin Mustafa Denizli’yle de görüşme yapacağı belirtildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın yabancı listesinde Fabio Capello, Joachim Löw gibi isimlerin de bulunduğu, ayrıca Dirk Kuyt’ın menajeri ile çalışan Hollanda Milli Takımı eski hocası Van Marwijk’in de değerlendirmeye alındığı kaydedildi. Yıldırım’ın yıllardır Fenerbahçe’nin başına geçirmeyi hayal ettiği Capello’ya teklif götürüleceği ve İtalyan hocanın şartlarının masaya yatırılacağı kaydedildi. Bu arada Löw’ün de Brezilya’da yapılacak Dünya Şampiyonası bitmeden Alman Milli Takımı’nı bırakmak istemediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Teşekkür ettiler!
Sarı-lacivertli kulüp, istifa eden yönetici Ali Yıldırım ve Aykut Kocaman’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yönetim kurulu adına Kocaman için yayınlanan mesajda, teknik adam döneminde kazanılan başarılar belirtilerek, “Yeni sezonda bizlerle birlikte olmayacak Sayın Aykut Kocaman’a kulübümüze verdiği değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” denildi. Yıldırım için yayınlanan mesajda ise “Görev süresi boyunca kulübümüzün geçtiği zorlu süreçte ve sonrasında Fenerbahçe’ye sayısız hizmetlerde bulunan Sayın Ali Yıldırım’a özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Sunderland de ‘Krasic’ dedi

İngiliz basını, Fenerbahçe’de forma giyen Sırp futbolcu Krasic’in Sunderland ile anlaşmaya vardığını iddia etti.

Sunderland’in orta sahayı güçlendirmek için Krasic’te karar kıldığını yazan gazeteler, bu transfer için Sırp oyuncu ile el sıkışıldığını belirttiler. Fenerbahçe’nin bu oyuncu için zorluk çıkartmayacağına dikkat çeken gazeteler, Sunderland’in sarı-lacivertli kulübe ne kadar bonservis bedeli ödeyeceğini ise yazmadılar.

Haberin Devamı

Eskişehirsporlu yıldızlar Fenerbahçe'ye

Yönetim, Alper Potuk'tan sonra Eskişehir'in iki yıldızı için de harekete geçti. Veysel Sarı ve Erkan Zengin için 5 milyon euro önerildi. Gerekirse oyuncu da verilecek

Alper Potuk'u alarak orta sahanın yükünü çekecek genç bir oyuncu kazanan F.Bahçe, Eskişehirspor'dan Veysel Sarı ve Erkan Zengin için de düğmeye bastı. F.Bahçe böylece ihtiyaç duyduğu iki mevkiye de takviye yapacak. Sağ bek ve sağ açıkta görev yapan 24 yaşındaki Veysel Sarı ile orta sahada serbest adam olarak oynayan ve skora büyük etki yapan 27 yaşındaki Erkan Zengin için Eskişehirspor'a resmi teklif gitti. sarı-lacivertli yönetimin iki oyuncu için 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı, gerekirse takasta futbolcu da verileceği belirtildi.

YERLİ OYUNCULARIN KALİTESİ ARTIYOR
Alper Potuk'un transferinde iki kulüp arasında oluşan iyi ilişkiler ve teknik direktör Ersun Yanal faktörüyle iki oyuncunun bitirilmesinin zor olmayacağı konuşuluyor. F.Bahçe böylece yerli futbolcu kalitesini artırmış, rekabeti kızıştırmış da olacak.