Futbol Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

31.01.2014 - 10:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Fenerbahçe ile adı geçen futbolcular...

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Diego atağı

Salih için 30 milyn TL reddedildi

Yobo, Norwich'e kiralık verildi

Fenerbahçe'de Diego atağı

Yobo'yu göndererek yabancı kontenjanını açan F.Bahçe'de rota yeniden Diego'ya döndü. Yıldırım sordu, Yanal, "İsterim" dedi

Fenerbahçe'nin ara transfer planı bir anda değişti. "Kimseyi satmayacak ve kimseyi almayacağız" diyen sarı-lacivertli ekipte Yobo'nun gönderilmesiyle iştah kabardı. Cristian ve Meireles'in formsuzluğu, Alper Potuk ve Emenike'nin sakatlığı F.Bahçe'de panik yarattı. Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Transferin bitmesine günler kaldı. Oyuncu ister misin?" diye sorduğu Ersun Yanal daha önce söylediği sözü tekrarladı: Diego Ribas olursa Allah derim. Aksi halde kimseyi istemem. Daha önce de gündeme gelen Brezilyalı orta saha oyuncusu için yeniden Wolfsburg'un kapısı çalındı. Alman ekibi ile sözleşme yenilemeyen Brezilyalı yıldız, 5 ay sonra serbest kalacak. Wolfsburg'un sambacının bedelsiz gitmemesi için satmaya çok da soğuk bakmadığı belirtiliyor. Fenerbahçe, Joseph Yobo'dan elde edilen kârı Diego'ya harcayacak.

Haberin Devamı

Takımını Avrupa'ya taşımaya uğraşıyor
Aykut Kocaman'ın da zamanında çok istediği Diego Ribas, Wolfsburg'un en formda oyuncularından biri. Brezilyalı orta saha bu sezon ligde 15 maçta 3 gol attı, 3 asist yaptı. Diego kupada da 3 gol 1 asist ile alkışlandı. Gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılmak için Bundesliga'yı ilk 6 içinde bitirmek zorunda olan Wolfsburg'un 18 maçta 30 puanı bulunuyor. Diego daha önce yaptığı açıklamada, "Türkiye'den cazip teklif aldım. Sezon sonuna kadar Wolfsburg'ta kalmak istiyorum ama şartlar ne getirir bilemem" diye konuşmuştu.

Salih için 30 milyn TL reddedildi

Kocaman'ın prensiydi, Yanal'la unutulan isimler arasına girdi. Ancak Salih Uçan'ın geçen sezon Lazio maçlarındaki performansı Roma'nın listesinde yer alması için yetti. İtalyanlar 10 milyon Euro verdi ancak Aziz Yıldırım tam 30 milyon TL'yi geri çevirdi.

Geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe ile 26 maça çıktı. Milli takımın tüm kategorilerinde forma şansı buldu, en çok konuşulan oyuncularından oldu: Salih Uçan... 20 yaşındaki futbolcu Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesinden sonra formayı unuttu. Ligde yalnızca 128 dakika oynayan Salih, kulübeye mahkum kaldı. Buna rağmen Salih’in geçtiğimiz sezonki performansı İtalyanlar’ın aklında kaldı. Roma, genç oyuncuyu Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi çeyrek final maçlarında Lazio’ya karşı gösterdiği performansın ardından listesine aldı. İtalyan ekibi, Salih için 10 milyon Euro verdi. Çizme basını da, Roma’nın Salih’te ısrarcı olduğunu yazarken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Bu futbolcunun satılmasına karşı çıkan Yıldırım, İtalyanlar’a olumsuz yanıt verdi. Yıldırım “Hayır” dedi ama Salih’in ikinci yarıda da forma şansı az gibi görünüyor. Çünkü Yanal, ideal 11’in dışına çıkmak zorunda kaldığında Selçuk ve Topuz gibi takımın tecrübeli isimlerini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Yobo, Norwich'e kiralık verildi

Bu sezon şans bulamayan Joseph Yobo, İngiliz Premier Lig takımlarından Norwich City'ye kiralandı. F.Bahçe'nin borsaya bildirdiği transferde Nijeryalı oyuncu Dünya Kupası'nda forma giyebilmek için oynayabileceği bir takıma gitmek istemişti. Yarım sezon için kiralanan Yobo için Fenerbahçe para almayacak. Fenerbahçe'den yılda 1 milyon euro alan Yobo, Norwich'in 800 bin euro'luk teklifini kabul etti. Yobo, G.Saray'dan giden Elmander ile takım arkadaşı oldu. Yobo, sezon sonunda Fenerbahçe'ye geri dönecek.