Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri - Rapaiç Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe transfer haberleri - Rapaiç Fenerbahçe'de!

16.01.2018 - 11:47 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik patron Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda gönderilecek ve transfer edilecek oyuncuları belirleyen Fenerbahçe sürpriz bir transfere imza attı. Fenerbahçe Milan Rapaiç'in oğlu Boris Rapaiç'i kadrosuna kattı. İşte 16 Ocak Fenerbahçe transfer gündemi...

Fenerbahçe transfer haberleri - Rapaiç Fenerbahçede

Fenerbahçe transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olacak gibi gözüküyor. Sarı Lacivertliler, Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda bileti kesilen Van Persie ve Ozan Tufan'ın kadro derinliği için yerini dolduracak isimler ile ilgileniyor. İşte 16 Ocak Fenerbahçe transfer gündemi...

Haberin Devamı

Nicolas Gaitan'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Nicolas Gaitan’ın menajeri Jose Iribarren, transfer için topu Atletico Madrid’e attı.

Arjantinli yıldızın düzenli oynamak için ayrılmaya sıcak baktığını açıklayan Iribarren, "Ancak çıkış yapması ona değil, Atletico'ya bağlı" dedi. Fenerbahçe'nin iki kanatta da oynayabilen Gaitan için beklemede olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe'den Maximiliano Olivera bombası

Fiorentina’da görev yapan Maximiliano Olivera, sol bek, stoper ve orta sahanın solunda görev yapabiliyor.

Transferde sessizliğini koruyan Fenerbahçe için Sky Sports'tan yeni bir iddia geldi. Sarı-lacivertli takımın, Fiorentina'nın Uruguaylı sol beki Maximiliano Olivera için temas halinde olduğu ileri sürüldü. 25 yaşındaki Olivera, orta sahanın solunda ve stoper mevkisinde de görev yapabiliyor. Fiorentina ile 2021'e kadar kontratı bulunan oyuncu ile Serie A takımları Sampdoria ve Cagliari'nin de ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON 2 ASİST YAPTI

İki sezon önce Penarol'dan 2.5 milyon euro karşılığı Fiorentina'ya giden Maximiliano, geçen sezon çıktığı 18 maçta 2 asist yapmıştı. Uruguaylı futbolcu bu sezonda ise fazla göze giremedi. Ligde sadece 4 maçta şans buldu. Olivera'nın farklı pozisyonlarda oynayabilmesi nedeniyle Fenerbahçe'ye önerildiği ifade ediliyor. 'Sıradan oyuncu almam' diyen Aykut Kocaman'ın tavrı merak konusu...

Feyenoord, Van Persie formalarını satışa çıkardı!

Fenerbahçe'nin sorunlu yıldızı Robin Van Persie'yle sözleşme imzalaması beklenen Feyenoord, Hollandalı futbolcunun formalarını, resmi ürünlerin satıldığı mağazalarda satışa çıkardı.

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Hollandalı futbolcu Robin van Persie transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'den Feyenoord'a transferinin açıklanması beklenen Robin van Persie konusunda Hollanda'da şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Hollandalı yıldız Van Persie'nin Feyenoord formaları, Eredivisie ekibinin resmi ürünlerinin satıldığı mağazalarında satışa çıkarıldı.

Bu sezon Serie A'da 4 maçta şans bulabilen Maximiliano, skor katkısı yapamadı. İyi bir sol ayağa sahip olan oyuncu, frikikleri de etkili kullanabiliyor. Farklı bölgelerde oynaması avantaj.

Haberin Devamı

Boris Rapaiç Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, 2018’in ilk transferini yaptı.

Sarı-lacivertliler, eski futbolcusu Milan Rapaiç'in oğlu Boris Rapaiç'i kadrosuna kattı. Hücum hattında görev yapan 20 yaşındaki oyuncuyla 3.5 senelik sözleşme imzalandı. Rapaiç sezon sonuna kadar U-21 takımında forma giyecek. Babası gibi yetenekli bir oyuncu olan genç Boris, uzun bir süredir Fenerbahçe tarafından izleniyordu.

Yazarlar