Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri | Ricardo Rodriguez yarın imzayı atıyor

Fenerbahçe transfer haberleri | Ricardo Rodriguez yarın imzayı atıyor

09.01.2020 - 17:44 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Milanlı sol bek Ricardo Rodriguez'le her konuda anlaştı ve iş imzaya kaldı.

Fenerbahçe transfer haberleri | Ricardo Rodriguez yarın imzayı atıyor

Fenerbahçe'de beklenen transferler gerçekleşiyor... Sadık Çiftpınar'ın sakatlanması, Adil Ram'nin gözden çıkarılması, sarı-lacivertlilerde stoper transferini zorunlu kılmıştı. Transfer çalışmalarını; buna göre dizayn eden Fenerbahçe Yönetimi, stoper bölgesini Eintracht Frankfurt'tan Simon Falette'yi renklerine bağlayarak gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

ÖNCE STOPERE İMZA ATTIRILDI
Sarı-lacivertli taraftarlar, sezon başından beri sol bek transferinin gerçekleşmemesine sorguluyordu. Yaz transfer döneminde; Aleksandar Kolarov için yoğun mesai harcayan sarı-lacivertli yönetim Sırp yıldızın kulübünü bir türlü ikna edememişti. Sezonu kadrodaki tek sol bek olan Hasan Ali Kaldırım ile açan ancak onu da Audi Cup'ta sakatlığa kurban veren Fenerbahçe'de; yönetim devre arasında sol bek transferi için yoğun mesai harcayacağının sinyallerini vermişti.

SIRA BEKLENEN SOL BEKE GELDİ
Kolarov için son kez oyuncuyla dirsek temasa geçen Kanarya, başarılı sol bekin takımıyla nikah tazelemesinin ardından alternatif isimlere yöneldi. Sol bek transferi için Çizme'ye kamp kuran sarı-lacivertli yönetim, Milan'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ricardo Rodriguez için girişimlere başladı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA EL SIKIŞILMIŞTI
İlk transferini Fayette olarak açıklayan Fenerbahçe'de sıra Rodriguez'e geldi.

Asist Analiz'in haberine göre Fenerbahçe, uzun süredir peşinden koştuğu Milan'ın tecrübeli sol beki Ricardo Rodriguez'le her konuda anlaştı. Sarı-lacivertlilerin, 27 yaşındaki İsviçreli oyuncuyu yarın İstanbul'a getirip resmi sözleşmeye imza attıracağı öğrenildi.

Rodriguez, kendisini Fenerbahçe'ye bağlayacak olan sözleşmeye imza attıktan sonra Antalya'ya gidip sarı-lacivertlilerin kampına katılacak.