Fenerbahçe Fenerbahçe, Umut Nayir'i transfer etti! Resmen açıklandı

Fenerbahçe, Umut Nayir'i transfer etti! Resmen açıklandı

11.07.2023 - 20:26 | Son Güncellenme:

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bonservisi Eyüpspor'da olan milli futbolcu Umut Nayir'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe, Umut Nayiri transfer etti Resmen açıklandı

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe; Ryan Kent, Edin Dzeko ve Alexander Djiku'dan sonra bonservisi Eyüpspor'da bulunan milli futbolcu Umut Nayir'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, golcü futbolcu Umut Nayir’i 2+1 yıllığına kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco yer aldı. Umut Nayir’e ailemize hoş geldin diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

UMUT NAYİR SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇTİ

Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Umut Nayir, kulübün sponsor hastanesinde sağlık kontrollerinden geçti. İlk olarak kan tetkikleri yapılan milli oyuncu; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. 30 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Umut Nayiri transfer etti Resmen açıklandı

"MUTLU VE GURURLUYUM"

Umut Nayir imza sonrası yaptığı açıklamada, "Mutlu ve gururluyum. Koca bir aile ve büyük sorumluluk var. Hepsine hazırım, beklentilerin üstesinden gelmek için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

SEZON PERFORMANSI

Umut Nayir geride bıraktığımız sezonda Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giydi. Milli futbolcu Süper Lig'de 31 resmi maçta 17 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 3 kez gol pası verdi.

A Milli Takım'da 4 kez forma giyen tecrübeli futbolcu, söz konusu maçlarda 1 kez gol atmayı başardı

2017-18 SEZONUNDA ANKARAGÜCÜ'NDE BİRLİKTE ÇALIŞTILAR

Eyüpspor'dan olumlu geri dönüş alan sarı-lacivertliler, deneyimli golcüyü kadrosuna kattı. İsmail Kartal, 2017-18 sezonunda Umut Nayir ile birlikte Ankaragücü'nde çalışmıştı. Umut, Kartal yönetiminde 30 maçta 14 gol atıp 3 asist yapmış, Süper Lig'e yükselme başarısı yaşamışlardı.

Yazarlar