Fenerbahçe Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yeni İrfan Can Kahveci savaşı!

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yeni İrfan Can Kahveci savaşı!

22.04.2021 - 09:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 36. hafta heyecanı devam ederken haftayı bay geçen Fenerbahçe ve Trabzonspor'a kendi evinde puan kaybeden Galatasaray arasında yeni bir transfer savaşı ihtimali gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yeni İrfan Can Kahveci savaşı

Transferde son dakika gelişmesi... Son olarak devre arasında Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek için kıyasıya rekabet eden iki ezeli rakip, bu kez genç oyuncu için karşı karşıya.

Haberin Devamı

Bu sezon şampiyonluk şansını zora sokan Galatasaray, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı. Galatasaray'da kiralık oyuncular Etebo ve Saracchi ile yollar ayrılacak. Martin Linnes ve Şener de önümüzdeki sezon Galatasaray'da devam etmeyecek. Sol bek için Hollanda milli takımı oyuncusu Patrick van Aanholt bir numaralı aday. Galatasaray ve Fenerbahçe yeniden aynı oyuncuya talip oldu.

2 sezon önce Vedat Muriqi, geçen sezon Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç, bu sezon da İrfan Can Kahveci transferinde ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe büyük çaba harcadı. Fatih Terim, İrfan Can Kahveci'yi transfer etmek istediğini ısrarla belirtmişti fakat İrfan Can tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yeni bir rekabet yaşanabilir.

Haberin Devamı

Transfer sezonu henüz başlamadı ama kapışmalar kaldığı yerden devam ediyor. Bir oyuncu yine gündemi altüst etti. Sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayınca Kasımpaşa tarafından kadro dışı bırakılan 19 yaşındaki sol bek Çağtay Kurukalıp için âdeta savaş çıktı.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yeni İrfan Can Kahveci savaşı

U19 Millî Takım kaptanını, Beşiktaş ve Trabzon dışında istemeyen kulüp yok. Ancak Avrupa'dan da talipleri olan Çağtay için yarış Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçecek görünüyor.