Fenerbahçe Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu

14.06.2023 - 19:56 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray ile ezeli rakibinin arkasında 2. sırada ligi tamamlayan Fenerbahçe bu sefer transferde karşı karşıya geldi. Dünyaca ünlü gazeteci iki ekibin ilgilendiği golcüyü duyurdu.

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu

2022/23 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray ile sezonu 2. bitiren Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladılar. İki ekip de kadrolarını güçlendirmek için girişimleri sürdürürken Rus golcünün transferinde karşı karşıya geldiler.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DA AYRILIKLAR

Transfer çalışmalarına hız veren iki kulüpte ayrılıklar da yaşandı. Nantes, sezon başında Galatasaray’dan kiraladığı Mostafa Mohamed’i renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Mısırlı golcünün sözleşmesinde bulunan satın alma opsiyonunun devreye sokulduğu ve oyuncu ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi. Mohamed’in sözleşmesinde 5 milyon 750 bin Euro’luk bir satın alma opsiyonu bulunuyordu.

 

Ayrıca Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ile de yollar ayrıldı.Sarı-Kırmızılı kulübün resmî Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe... Emeklerin ve yaşattığın tüm sevinçler için teşekkür ediyoruz! Bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar ve mutluluklar!" ifadeleri kullanıldı. 

Haberin Devamı

VALENCIA'NIN YENİ ROTASI BREZİLYA

Süper Lig'de gol kralı olarak tamamlayan ve Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Enner Valencia'nın yeni takımı belli oldu. Brezilya Serie A takımlarından Internacional, 33 yaşındaki Ekvadorlu oyuncuyu 3 yıllığına renklerine bağladı. Brezilya ekibinden yapılan açıklamada, tecrübeli oyuncunun 26 Haziran'da Porto Alegre'ye geleceği ve taraftarlara açık bir organizasyon düzenleneceği ifade edildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu

 

ROTA FORVET TRANSFERİNE DÖNDÜ

Yaşanan ayrılıkların ardından iki kulüpte de forvet transferi için çalışmalar başladı. Fabrizio Romano iki ekibin ilgilendiği sürpriz golcüyü gündeme getirdi. 

ÜNLÜ GAZETECİ DUYURDU

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe ve Galatasaray, Fedor Chalov transferinde karşı karşıya geldiler. İki ekip de bonservisi CSKA Moskova'da bulunan 25 yaşındaki Rus golcü ile yakından ilgileniyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu

GÜNCEL DEĞERİ 12 MİLYON EURO

CSKA altyapısından yetişen ve 2017'de A takım kadrosuna dahil edilen Chalov, Şubat 2022'de geçirdiği yarım sezonluk kiralık döneminin ardından takımına döndü. Bu sezon 41 resmi maçta 24 gol, 6 asistle oynayan genç forvetin CSKA ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Chalov, Rusya A Milli Takım formasını 4 kez giyerken skora katkı veremedi.

Haberin Devamı

Yazarlar