Fenerbahçe Fenerbahçe ve Milan'dan takas hamlesi! Transferde yılın sürprizi

Fenerbahçe ve Milan'dan takas hamlesi! Transferde yılın sürprizi

17.11.2023 - 20:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Milan'ın ara transfer döneminde büyük bir sürprize imza atabileceği iddia edildi. Çizme basını, Fenerbahçe ile Milan'ın çok ses getirecek takasa hazırlandığını belirtti.

Fenerbahçe ve Milandan takas hamlesi Transferde yılın sürprizi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, sarı-lacivertlilerin Milan'la yılın takasına imza atabileceğini yazdı.

Haberin Devamı

Calciomercato'da yer alan haberde; "Milan, Ferdi Kadıoğlu ile ilgileniyor" başlığı atıldı. Serie A devinin, Ferdi Kadıoğlu için kısa süre içerisinde harekete geçeceği aktarıldı. Tuttosport'ta yer alan haberde ise; Fenerbahçe'nin Rade Krunic ile ilgilendiği belirtildi. Tuttosport'un haberinde, "Fenerbahçe, ocak ayında Rade Krunic'i kadrosuna katmak istiyor" denildi.

Milan'ın Ferdi Kadıoğlu transferinde ısrarcı olduğunu belirten İtalyan basını, Serie A ekibinin 24 yaşındaki futbolcu için ara transfer döneminde takas teklifinde bulunacağını vurguladı. Fenerbahçe'nin bu transferde Rade Krunic'in yanı sıra artı para talebinde de bulunmasının beklendiği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon euro bonservis bedeli belirlediği aktarıldı. Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe'de 18 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu bu süreçte 1 gol ile 3 asist üretti.

Haberin Devamı