Fenerbahçe Fenerbahçe yeni forvetini buldu! Michael Olunga'yı gündeme aldı

Fenerbahçe yeni forvetini buldu! Michael Olunga'yı gündeme aldı

30.12.2021 - 17:05 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında beklenilen performansı gösteremeyen Fenerbahçe'de ara transfer dönemi çalışmaları başladı. Arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Kanarya'nın Katar ekibi Al Duhail forması giyen Kenyalı golcü Michael Olunga'yı gündemine aldığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçe yeni forvetini buldu Michael Olungayı gündeme aldı

Mergim Berisha, Serdar Dursun ve Enner Valencia üçlüsünün beklentilerin altında kalan performansı sonrası forvet transferini gündemine alan Fenerbahçe için çok flaş bir iddia geldi. Katar basınına göre Sarı-Lacivertliler, Al Duhail formasını giyen Michael Olunga'yı istiyor.

Haberin Devamı

6 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

Ocak ayınca Japon ekibi Kashiwa Reysol'dan 6 milyon euro karşılığında Ah Duhail'e transfer olan Kenyalı forvetin ayrılık kararı aldığı belirtiliyor. Olunga'nın 2023'a kadar sözleşmesi var.

AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Katar basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe yönetimi, 27 yaşındaki golcü için temaslara başladı. Olunga'nın yeniden Avrupa futboluna dönmek istediği, bu nedenle Fenerbahçe'ye sıcak baktığı belirtildi.

19 MAÇTA 26 GOL

Bu sezon müthiş bir performans gösteren yıldız futbolcu 19 resmi maçta attığı 26 golle dikkatleri çekti. Transfermarkt verilerine göre Olunga'nın şu anki piyasa değeri 5 milyon euro civarında. Bu sezon çıktığı 19 maçta 26 gole imza atan Olunga, güçlü fiziği ve bitiriciliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Katar Ligi'nde tüm istatistikleri altüst eden Kenyalı forvet milli takım forması altında da 46 karşılaşmada 19 kez ağları havalandırdı. Olunga birçok kulübün listesinde yer alıyor.

Haberin Devamı

"SÜPER LİG'DE İLK YARININ HAYAL KIRIKLIĞI..."