Fenerbahçe Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda İsmail Kartal'a plaket! 'Lefter baba bana iyi baktı'

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda İsmail Kartal'a plaket! 'Lefter baba bana iyi baktı'

29.07.2023 - 11:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Toplantıya katılan teknik direktör İsmail Kartal'a plaket takdim edildi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, yüksek divan kurulu üyeleri ve sarı-lacivertli kulübün üyeleri katıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan Fenerbahçe Futbol A Takım Teknik Direktörü İsmail Kartal da olağan yüksek divan kurulu toplantısında yer aldı. Divan kurulu toplantısına yoğun bir katılımın olduğu gözlendi.

'LEFTER BABA BANA İYİ BAKMIŞTI'

Üyelikte 40. yılını dolduran deneyimli teknik adama plaket verildi. Bir konuşma yapan İsmail Kartal, "Öncelikle 40 yıl ne çabuk geçti. Gerçekten bugün buraya ilk imza attığım günü hatırlıyorum. İlk imza attığım gün beni Lefter Baba'nın evine kaçırmışlardı adaya, Lefter Baba bana iyi bakmıştı. Bana öğütler vermişti, sonra Fenerbahçe'ye imza attım.

'TÜM KUPALARA TALİBİZ'

Ben ve oyuncularım gece gündüz çalışıyoruz ve bu sezon tüm kupalara talibiz. Çubukluyu giyen oyuncu en iyi oyuncu, çubukluyu giyen takım en iyi takımdır. Fenerbahçe bizim, Fenerbahçe hepimizin" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunda İsmail Kartala plaket Lefter baba bana iyi baktı

Yazarlar