Fenerbahçe Fenerbahçe'de 2 ayrılık kapıda! Genç sol kanat için transfer hamlesi

Fenerbahçe'de 2 ayrılık kapıda! Genç sol kanat için transfer hamlesi

25.08.2022 - 18:30 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde iki futbolcuya talip çıktı. Fransa Ligue 2 ekibinin genç futbolcu için harekete geçti, Belçika temsilcisinin de tecrübeli oyuncu için fiyat sorduğu kaydedildi. Öte yandan sarı-lacivertlilerin genç sol kanat oyuncusunu transfer etmek için devrede olduğu vurgulandı. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçede 2 ayrılık kapıda Genç sol kanat için transfer hamlesi

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının devam ettiği dönemde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızına Fransız ekibi talip oldu. Öte yandan Süper Lig devinde gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken tecrübeli futbolcu için Belçika temsilcisi harekete geçti. Fenerbahçe'de kurmayların genç oyuncuyu transfer etmek istediği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

SAVUNMA KURGUSU DEĞİŞTİ

Süper Lig devinde savunma kurgusuna yeni isimler dahil edildi. Marsilya'dan tecrübeli futbolcu Luan Peres'in bonservisi alındı. Flamengo'da dikkat çeken Gustavo Henrique satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiralandı. Sol bek rotasyonu için Al Ahli forması giyen Ezgjan Alioski ile anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertliler 30 yaşındaki oyuncu için herhangi bir kiralama bedeli ödemedi.

Haberin Devamı

ORTA SAHAYA YENİ İSİMLER

Haberin Devamı

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de orta saha rotasyonu için iki futbolcuyla anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adamın eski öğrencisi Willian Arao'yu takıma dahil etti. Süper Lig devinde on numara pozisyonu için Santa Clara'dan Lincoln Henrique ile anlaşma sağlandı. Fenerbahçe, Lincoln Henrique ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı.

Fenerbahçede 2 ayrılık kapıda Genç sol kanat için transfer hamlesi

FORVETE YILDIZLAR GELDİ

Sarı-lacivertlilerde geçtiğimiz sezon gol yollarında yaşanan sıkıntıya çözüm bulundu. Süper Lig devi forvet arkası pozisyonuna Joao Pedro ve Joshua King'i dahil etti. Sağ kanat rotasyonuna Fatih Karagümrük'ten Emre Mor geldi. A Milli Futbol Takımı'nın formasını da giyen genç golcü Tiago Çukur'la uzun süreli anlaşma sağlandı. Süper Lig devi PSV Eindhoven'dan Bruma'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Bruma'nın sözleşmesine satın alma opsiyonu maddesi de eklendi.

BERKE GİTTİ, İRFAN GELDİ

Fenerbahçe'de Berke Özer'in sözleşmesi sona erdi. Sarı-lacivertlilerde bu pozisyon için uzun süredir devam eden arayışlar doğrultusunda İrfan Can Eğribayat'la anlaşma sağlandı. 24 yaşındaki file bekçisi Göztepe'den sezon sonuna kadar kiralandı. Altay Bayındır'ın alternatifi olarak İrfan Can Eğribayat bu sezon süre bekleyecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçede 2 ayrılık kapıda Genç sol kanat için transfer hamlesi

AYRILIKLAR YAŞANDI

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de çok sayıda ayrılık yaşandı. Sarı-lacivertlilerin Güney Koreli savunmacısı Kim Min Jae, 18 milyon euro karşılığında Napoli'nin yolunu tuttu. Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan'ın Hull City'e transferinden Fenerbahçe'nin kasasına toplam 7 milyon 500 bin euro girdi. Marcel Tisserand, 3 milyon euro karşılığında El Ittifak'a imza attı. Muhammed Gümüşkaya, Westerlo ile anlaşma sağladı. Arda Okan Kurtulan, Adana Demirspor'a transfer oldu. Luiz Gustavo, Mesut Özil ve Max Meyer'in sözleşmeleri feshedildi. Mbwana Samatta, Genk'e kiralandı.

BURAK KAPACAK'A BORDEAUX KANCASI

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana forma şansı bulamayan Burak Kapacak'a talip çıktı. Genç sağ beke Fransa Ligue 2 ekiplerinden Bordeaux'un talip olduğu kaydedildi. 22 yaşındaki oyuncu bu sezon Fenerbahçe formasını sadece Rezerv Lig'de giydi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede 2 ayrılık kapıda Genç sol kanat için transfer hamlesi

DİLANE BAKWA ATAĞI

Sarı-lacivertlilerde sol kanat pozisyonu için gündeme sürpriz bir ismin geldiği kaydedildi. Fenerbahçe'nin Bordeaux forması giyen 19 yaşındaki sol kanat Dilane Bakwa'yı gündemine aldığı belirtildi. Genç sol kanat bu sezon takımının formasını 4 kez giydi. Dilane Bakwa bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Dilane Bakwa'nın Bordeaux ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek.

ZAJC'A BRUGGE TALİP

Fenerbahçe'de sürpriz gelişme orta sahada yaşandı. Sarı-lacivertlilerde son dönemde gösterdiği performansla yıldızlaşan Miha Zajc'a da talip çıktı. Sloven orta saha için Club Brugge'ün devrede olduğu belirtildi. Club Brugge kurmaylarının Miha Zajc için fiyat araştırmasına başladığı kaydedildi.

Yazarlar