Fenerbahçe Fenerbahçe'de Altay Bayındır çıkmazı! Tüm transfer ona bağlı

Fenerbahçe'de Altay Bayındır çıkmazı! Tüm transfer ona bağlı

22.07.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri hız kesmezken Altay Bayındır'ın durumu merak ediliyor. Sarı-lacivertlilerde milli kalecinin kararı tüm transferi etkileyecek.

Fenerbahçede Altay Bayındır çıkmazı Tüm transfer ona bağlı

Transferde en atak takım olan Fenerbahçe'de sağ bek, kale ve 6 numara pozisyonları için de transferler bekleniyor. Hafta içinde Altay Bayındır'ın Ajax ile anlaştığı haberleri çok yoğun şekilde çıktı. Altay'ın yerine transfer edilmesi düşünülen Hırvat milli kaleci Dominik Livakovic gelirse takımın yerli stratejisi de değişecek.

Haberin Devamı

Altay Bayındır'ın ayrılığı yüzde 50
Teknik direktör İsmail Kartal, Altay Bayındır ile devam etme eğiliminde. Yabancı kaleci transferi bugün itibarıyla yüzde 50 oranında. Ancak kaledeki tercih yabancıdan yana kullanılırsa, İsmail Kartal 3 yerli tercihini gözden geçirecek.

Altay giderse stoper, sağ bek ve önlibero
Evet, ilk 11'de 3 yerli bulunması şartı kalecinin yabancı olmasıyla teknik direktör İsmail Kartal'ın planlamasını da etkileyecek. Livakovic'in gelmesi halinde Kartal, ilk 11'deki üç yerliyi stoper, sağ bek ve ön libero pozisyonlarında tercih edecek.

Serdar Aziz, Ferdi ve İsmail oynayacak
Kartal'ın bugün itibarıyla söz konusu pozisyonlar için kafasından geçen isimler ise tecrübeli milli stoper Serdar Aziz, milli sağ bek Ferdi Kadıoğlu ve yine milli ön liberolardan İsmail Yüksek... Elbette maçların durumuna göre bu tercihlerde değişiklik olabilecek ama genel olarak hocanın planı bu şekilde olacak.

Haberin Devamı

Livakovic ile anlaştı denildi ama...
Daha önce medyada yer alan haberlerde Fenerbahçe'nin Livakovic için 9 milyon Euro'ya Dinamo Zagreb ile anlaştığı iddia edilmişti. Fakat, şu güne kadar yönetimden bu transfere dair herhangi bir açıklama gelmiş değil.

Yazarlar