Fenerbahçe Fenerbahçe'de aynı senaryo! Teknik direktör arayışı yine bitmedi

Fenerbahçe'de aynı senaryo! Teknik direktör arayışı yine bitmedi

26.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de bir kez daha teknik direktör belirsizliği yaşanıyor. Başkan Ali Koç ve yönetimlerinin görev yaptığı son 5 senede benzer örneklerle hep aynı süreçlerden geçen sarı-lacivertliler, yine bilinmezliklerle ilerliyor, hocasını bekliyor.

Fenerbahçede aynı senaryo Teknik direktör arayışı yine bitmedi

Teknik Direktör Jorge Jesus’un resmi olarak vedasından bu yana tam 2 hafta geçti. 11 Haziran’da İzmir’de yapılan kupa finalinin ardından ayrılan Portekizli teknik adam, veda kararını daha öncesinden aldığını, sarı-lacivertli yönetime yeni hoca arayışı için zaman kazandırdığını ifade etmişti. Jesus’un ayrılık kararı aldığı süreçten bu yana Fenerbahçe bir türlü yeni hocasını resmen belirleyemedi. Yerli ve yabancı birçok alternatif gündemde olsa da henüz nihai karar alınamadı.

Haberin Devamı

BİR AYI BULACAK

2018’de Aykut Kocaman’ın gidişi sonrası Cocu’nun gelişi bir ayı bulmuştu. Aynı sezon içinde Cocu ayrıldıktan sonra Ersun Yanal’ın gelişi de 2 ay sürmüştü. Mart 2020’de Ersun Yanal’ın vedasının ardından Erol Bulut’un resmen açıklanması 4-5 aylık bir sürede olmuştu. 2021’de Emre Belözoğlu’ndan sonra da Vitor Pereira tam 1 ay sonra duyurulmuştu. Vitor Pereira gidince de İsmail Kartal’ın gelişi 1 ayı geçmişti. Şimdi de Jesus’un ayrılık kararını sonrasında hala bir karar açıklanmadı.

AZİZ YILDIRIM’DAN İSTİFA ÇAĞRISI

Fenerbahçe’nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ı istifaya davet etti. Uğur Dündar’ın kendisine yönelik yazdığı yazıya cevap veren Yıldırım, “Uğur Dündar’ı artık fiili olarak sürdüremediği Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı koltuğundan istifa etmeye davet ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede aynı senaryo Teknik direktör arayışı yine bitmedi

ARDA’DA KADER HAFTASI

Sarı-lacivertlilerde bu hafta herkesin gözü kulağı Arda Güler’in kararında olacak. Avrupa’da başta Milan ve Barcelona gibi dev kulüpler olmak üzere birçok takımın hedefinde olan Arda’nın geleceğiyle ilgili nihai kararı alması bekleniyor. Ailesiyle beraber durum değerlendirmesi yapan 18 yaşındaki yıldızın nasıl bir yanıt vereceği belirsizliğini koruyor. Son olarak İspanya’nın dev kulübü Real Madrid’in de listesine giren yetenekli futbolcu, menajerleriyle de görüşmeler yapıyor. Arda Güler’in 17.5 milyon euroluk serbest kalma maddesini artırıp, Fenerbahçe’ye daha fazla para kazanmak istediği bildirildi. Başkan Ali Koç ise genç yıldızın en azından 1 sene daha sarı-lacivertli formayı giymesini amaçlıyor.

BİLECİK’TEN BORÇ YANITI

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, eski başkan Aziz Yıldırım’ın iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Erol Bilecik, “Sayın Aziz Yıldırım’ı gerçekleri görmeye davet ediyorum” notuyla yaptığı paylaşımda, sarı-lacivertlilerin, Aziz Yıldırım dönemindeki borç tablosunu yayımladı. Bilecik’in paylaştığı belgeye göre; Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe’nin toplam borcu 611 milyon 585 bin euro olarak kayıtlara geçti. Erol Bilecik’in paylaştığı belgede de; Fenerbahçe’nin borcunun Ali Koç döneminde 386 milyon euroya indiği belirtildi.

Haberin Devamı

Yazarlar