Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık an meselesi! Transfer için geri sayım

Fenerbahçe'de ayrılık an meselesi! Transfer için geri sayım

27.08.2023 - 19:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının devam ettiği dönemde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusuna Serie A ekibinin radarında olduğu ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi.

Fenerbahçede ayrılık an meselesi Transfer için geri sayım

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde kadro planlamasında yer alması beklenmeyen tecrübeli futbolcuya talip çıktığı öne sürüldü. Tecrübeli futbolcunun Serie A ekibiyle görüşmelerine devam ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Çizme temsilcisinin, 26 yaşındaki oyuncunun transferini hafta başında tamamlamaya hazırlandığı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ÇOK SAYIDA TRANSFER YAPILDI

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendirdi. Sarı-lacivertliler bu süreçte Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Fred, Rodrigo Becao, Dominik Livakovic, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz, Omar Fayed, Ryan Kent, Alexander Djiku, Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Umut Nayir'i renklerine bağladı.

AYRILIKLAR PEŞ PEŞE

Sarı-lacivertlilerde kadrodan ayrılan isimler de oldu. Genç yıldız Arda Güler, Real Madrid'le sözleşme imzaladı. Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha, Willian Arao ve Serdar Dursun sarı-lacivertlilere veda etti. Dimitris Pelkas ve Enner Valencia ile yeni sözleşme imzalanmadı. Joao Pedro, Emir Ortakaya, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Yusuf Kocatürk ve Yiğit Efe Demir kiralık olarak sarı-lacivertlilerden ayrıldı.

Haberin Devamı

CRESPO'YA GENOA KANCASI

La Gazetta dello Sport'un haberine göre; Serie A ekibi Genoa, Miguel Crespo'yu transfer etmek için harekete geçti. Çizme temsilcisinin, Portekizli futbolcu ile görüşmelerine devam ettiği aktarıldı.

Genoa'nın Miguel Crespo transferini hafta başında tamamlanmasının beklendiği vurgulandı. 26 yaşındaki orta sahanın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Miguel Crespo bu sezon Fenerbahçe formasıyla 3 maça çıktı. Portekizli futbolcu bu süreçte 147 dakika sahada kaldı. Miguel Crespo'nun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

F.BAHÇE 1.5 MİLYON EURO ÖDEDİ

Barroselas altyapısında futbola başlayan Miguel Crespo daha sonra Feirense, Neves, Merelinense, Braga ve Estoril formaları giydi. Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu başında Portekizli futbolcu için 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Sarı-lacivertliler, Miguel Crespo'nun bir sonraki satışından Estoril'e yüzde 20 pay verecek.

Yazarlar