Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis

Fenerbahçe'de ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis

08.03.2024 - 13:42 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek final kapsını araladı. Mücadele sonrası sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirirken sezon sonu rekor bonservisle ayrılabilecek oyuncuyu duyurdu. İşte detaylar...

Avrupa'da mücadele eden tek Türk takımı olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise'yı 3-0 yenerek çeyrek final kapısını sonuna kadar araladı.

Haberin Devamı

Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri değerlendirdi. Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, sezon sonu rekor bonservisle ayrılabilecek oyuncuyu duyurdu.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

"Batshuayi üzerine düşeni yapınca Fenerbahçe çok rahatladı. Maçın kilit oyuncusu oldu ve beklentilerin üstüne çıktı. Büyük katkı sağladı. İsmail Kartal'ın keskin bir rotasyon yapmaması takımı bir arada tuttu. Takımı ve İsmail Kartal'ı tebrik ediyorum."

"Birçok kez eleştirdik ama son iki maçta doğru hamleleri vardı İsmail Kartal'ın. Ülke puanına büyük katkı sağladı. Lig mücadelesi için de moral sağladı."

Fenerbahçede ayrılık Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis

SAKATLIKLARIN SON DURUMU

Haberin Devamı

"İsmail ve Bonucci'de ciddi bir durum yok. Osayi ve Çağlar'ın MR'ı çekilecek. Sonucu beklemek gerekiyor. Çağlar'da sorun olursa Bonucci hazır."

OOSTERWOLDE'YE REKOR BONSERVİS

"Oosterwolde'yi Jesus alınca 'Fenerbahçe çok para kazanacak' demişti. Resmi teklif henüz gelmedi ama Fenerbahçe içerisinde seneye kalmaz deniyor. Teklif hazırlığı var Oosterwolde için. Rekor bonservis bedeli ile gidebilir. Sebebi de yaşı ve pasaportu. Fenerbahçe istediği bonservis bedelini talep edebilir. Jesus haklı çıktı."

'TADIC İDMAN BİLE KAÇIRMADI'

"Fenerbahçe'deki sakatlıklar yüzünden bir düşüş yaşanmıştı. Tadic'le ilgili yorumlar ezber ve eksik. Çok profesyonel bir oyuncu, idman bile kaçırmadı."

ORTA SAHA TERCİHLERİ

"Fred daha da iyi olacak biraz maç eksiği var. Mert Hakan, Szymanski, Fred ve İsmail Yüksek tercihlerini beklliyorum orta saha için. Krunic biraz daha arkada kalacak gibi."

Yazarlar