Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık kesinleşti! Ali Koç'tan İsmail Kartal'a: Her şey için teşekkürler

Fenerbahçe'de ayrılık kesinleşti! Ali Koç'tan İsmail Kartal'a: Her şey için teşekkürler

14.05.2024 - 09:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Ali Koç'un Konyaspor beraberliği sonrası İsmail Kartal ile ayrılık kararı aldığı belirtildi.

Fenerbahçede ayrılık kesinleşti Ali Koçtan İsmail Kartala: Her şey için teşekkürler

Süper Lig'de son iki haftaya lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde giren ve gelecek hafta rakibiyle deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de gündem başkanlık seçimi. Ali Koç ve Aziz Yıldırım, 2018'den sonra bir kez daha Fenerbahçe başkanlığı için yarışacak.

Haberin Devamı

Mevcut başkan Ali Koç'un Konyaspor maçından sonra İsmail Kartal ile yolları ayrıma kararı aldığı belirtildi. İşte detaylar...

TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK

Ses getiren transferler ve mutlak şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda 36. hafta sonunda ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde olan Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynayacak.

Fenerbahçede ayrılık kesinleşti Ali Koçtan İsmail Kartala: Her şey için teşekkürler

AYRILIK KARARI NETLEŞTİ

Sezon bitiminde yapılacak seçimde yeniden aday olma kararı alan Fenerbahçe'nin 1 numarası Ali Koç, sadece yönetimde değil teknik ekipte de bir değişiklik yapmayı hedefliyor. Takvim'de yer alan habere göre başkan Koç'un teknik direktör İsmail Kartal ile Konyaspor maçı sonrası görüştüğü ve "Hocam çok başarılı oldun. Ama yeni sezonda başka planımız var. Emek ve gayretiniz için çok teşekkür ederiz" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL ÇOK KIRGIN

Başkan Koç'un sözlerinden sonra kırılan Kartal'ın maç sonunda geleceğiyle ilgili yaptığı, "Ben, gel denildiğinde gelir, git denildiğinde giderim. Ben, F.Bahçe'nin çocuğuyum" sözlerinin sitem içerdiği öğrenildi.

Fenerbahçede ayrılık kesinleşti Ali Koçtan İsmail Kartala: Her şey için teşekkürler

2.38'LİK ORTALAMA YAKALADI

36 haftada 29 galibiyet alan Fener, 92 gol atarken 31 gol yedi. Sarı-Lacivertliler, 99 puanlı Galatasaray'ın ardından 93 puanla 2. sırada. Pazar günkü derbide Cimbom, 1 puan bile alması durumunda şampiyon olacak.

İsmail Kartal, Süper Lig'de maç başına 2.58 ortalama yakalarken, genel ortalamada ise 2.38 maç başına galibiyet oranı elde etti.

AYRILIK SORUSUNA YANIT!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor galibiyetinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. İsmail Kartal ayrılık ile ilgili gelen soruya, "Kendimle ilgili hiçbir planım yok, yapmadım. Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe'nin çocuğuyum. Bana gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma ya da gitme gibi bir planım yok. Bunları konuşmanın zamanı da değil yeri de değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim. Hafta sonunda oynayacağımız Galatasaray maçını düşünüyorum. İyi oyuncularımız var. Sakatlıktan çıkanlar var. Pazartesi sabahından itibaren Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlanacağız." cevabını vermişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık kesinleşti Ali Koçtan İsmail Kartala: Her şey için teşekkürler