Fenerbahçe Fenerbahçe'de Batshuayi krizi! Tadic gönlünü aldı

Fenerbahçe'de Batshuayi krizi! Tadic gönlünü aldı

11.08.2023 - 08:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de UEFA Konferans Ligi'nde Maribor'u 3-1 ile geçerek rövanş öncesi avantajı eline geçirdi. Müsabakaya damga vuran anlardan biri ise Batshuayi ve Tadic'in penaltı atışı sırasında yaşadığı kriz oldu.

Fenerbahçede Batshuayi krizi Tadic gönlünü aldı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda sahasında Maribor ile karşılaşan Fenerbahçe Kadıköy'de 3-1 kazandı. Mücadelede Batshuayi ve Tadic'in penaltı esnansındaki 'Kim kullanacak' diyaloğu dikkat çekti.

Haberin Devamı

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta perdeyi 58'de Rodrigo Becao açtı. Böylece Brezilyalı futbolcu ilk maçında golle tanıştı ve taraftara siftahla 'merhaba' dedi. Vites yükselten Kanarya sadece 4 dakika sonra farkı ikiye çıkartan golü kaydetti. Bu golün de sahibi İrfan Can Kahveci oldu. Asist ise ilk goldeki gibi Sebastian Szymanski'den geldi.

İRFAN CAN'DAN PROTESTOLARA CEVAP
Maç içerisinde protesto edilen İrfan Can Kahveci konuştu. İkinci golü kaydeden İrfan Can Kahveci, “Daha sezonun başındayız. Çubukluyu terleten her kim olursa olsun bence saha içinde, maç bitmeden protesto almaması gerekiyor. Bunu söylemek istiyorum. Daha sezon başındayız. Hiç merak etmesinler. Ben bana güvenenleri de biliyorum. İsmail hocayla iyi bir hava yakaladık. İnşallah sezon sonunda taraftarlarımızın hasret kaldığı başarılara ulaşacağız” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE PENALTI KAZANDI
Karşılaşmanın uzatma anlarında ise Ryan Kent ceza sahasında yerde kaldı, kazanılan penaltıyı Dusan Tadic kullandı ve gole çevirdi. Son düdükle birlikte Sarı-Lacivertliler, Sloven temsilcisini 3-1 devirdi ve rövanş öncesi avantajı aldı.

BATSHUAYI PENALTIYI KULLANMAK İSTEDİ
Maça ise galibiyetten çok penaltı anında yaşananlar damga vurdu. Fanatik'in haberine göre; Zimbru maçında az süre aldığı için teknik heyete tavır alan Michy Batshuayi penaltıda kriz yarattı.

1/4

2/4

3/4

4/4

TADIC İZİN VERMEDİ
Belçikalı futbolcu kazanılan penaltı sonrasında topun başına geçmek istedi ancak Dusan Tadic topu kendisine vermedi.

GOL SONRASI GÖNLÜNÜ ALDI
Bu harekete Batshuayi bir hayli bozuldu ancak Sırp yıldızın penaltıyı gole çevirmesi bir nebze ortamı yumuşattı. Tadic de gol sevincini başarılı oyuncuyla paylaştı ve öperek Batshauyi'nin gönlünü aldı.