Fenerbahçe Fenerbahçe'de beklenen ayrılık! Hull City'den bir transfer daha

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık! Hull City'den bir transfer daha

29.08.2022 - 15:26 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City Fenerbahçe'den bir transferi daha bitiriyor. Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna katan Championship ekip, yıldız ismi İngitere'ye getirdi. İşte sözleşme detayları...

Fenerbahçede beklenen ayrılık Hull Cityden bir transfer daha

Shota Arveladze yönetimindeki Hull City'de transfer çalışmaları sürüyor. Premier Lig'e çıkma hedefi bulunan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu City, Fenerbahçeli yıldızı sağlık kontrolünden geçirmek için İngiltere'ye getirdi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE FORMA GİYEN İSİMLER
Acun Ilıcalı ve kurmayları transfer çalışmalarında ağırlığı Türkiye'ye verdi. Championship ekibi Allahyar Sayyadmanesh, Doğukan Sinik, Ozan Tufan, Jean Michael Seri, Oscar Estupinan, Benjamin Tetteh, Tobias Figueiredo, Cyrus Christie, Thimothee Lo-Tutala, Ryan Woods ve Salah-Eddine Oulad M'Hand'ı kadrosuna kattı. Hull City'nin yaptığı transferlerde 6 oyuncunun daha önce Türkiye'de forma giymiş olması dikkat çekti.

6 MAÇTA 11 PUAN
Shota Arveladze yönetimindeki Hull City, Championship'te bu sezon 6 maç oynadı. Hull City bu müsabakalarda rakiplerini 3 kez mağlup etti. Shota Arveladze'nin öğrencileri 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle birlikte 11 puan toplama başarısı gösterdi. Rakip fileleri 10 kez havalandıran Hull City, kalesinde de 10 gol gördü.

Haberin Devamı

ESTUPİNAN'DAN ŞOV
Hull City'nin Vitoria Guimaraes'ten kadrosuna dahil ettiği Oscar Estupinan, yeni takımına çabuk ısındı. Bir dönem ülkemizde Denizlispor forması da giyen Kolombiyalı santrfor Championship'te 6 maçta oynadı. Oscar Estupinan bu müsabakalarda 7 gol ve 1 asist üretti.

ILICALI: "SURVİVOR FİNALİNİN REKLAM ARASINDA TRANSFER GÖRÜŞMESİ YAPTIM"
Fenerbahçe ile yapılacak hazırlık maçı öncesi Sakarya'da basın toplantısı düzenleyen kulubün sahibi Acun Ilıcalı o dönem isim vermeden Estupinan ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Açıkçası bir insanın işi bu kadar mı rast gider! Olmaz dediğimiz bir oyuncu evet diyor. Öbürü 3 teklifi reddediyor. Survivor'ın finalindeyim. Reklam arasında görüntülü konuşma yapıyorum çok istediğim bir futbolcuya. Tam 4 dakikam var o sırada reklamların bitmesine. O kısa sürede çocuğa hızlı hızlı anlattım her şeyi. Çocuğun gözler parladı. Etkilendi galiba isim vermeyeceğim 15 teklifi reddetti. Şimdi haber geldi çocuk gelmek istiyormuş. 'Ne oluyoruz' dedim."

Fenerbahçede beklenen ayrılık Hull Cityden bir transfer daha

PELKAS SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK
Fenerbahçe’de beklenen ayrılık gerçekleşiyor. Dimitris Pelkas, 1 yıllığına Championship ekiplerinden Hull City’e kiralandı. Ntv'nin haberine göre İngiltere’ye giden 28 yaşındaki oyuncu, yarın sağlık kontrollerinden geçerek resmi sözleşmeye imza atacak.

Haberin Devamı

PELKAS'I DOĞRULADI
Shota Arveladze, 72 saat içerisinde iki futbolcunun daha takıma katılacağını açıkladı. Tecrübeli teknik adam iki oyuncudan bir tanesinin Dimitris Pelkas olduğunu doğruladı. Gürcü çalıştırıcı, Hull City'le adı anılan Halil Dervişoğlu konusunda gelen soruya cevap vermekten kaçındı. Dimitris Pelkas transferinin dışında hücum bölgesinde kanatlarda da forma giyebilen bir futbolcuyu kadrolarına katacaklarını duyurdu.

JESUS ŞANS VERMEDİ
Fenerbahçe'ye transfer olduğu ilk dönemde dikkatleri üzerine çeken Dimitris Pelkas daha sonra gözden düştü. Sarı-lacivertlilerin Portekizli çalıştırıcısı Jorge Jesus, Yunan on numaraya herhangi bir resmi maçta forma şansı vermedi. Sarı-lacivertlilerle mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Yazarlar