Voleybol Fenerbahçe'de beklenen oldu! Melissa Vargas gelişmesi

Fenerbahçe'de beklenen oldu! Melissa Vargas gelişmesi

15.01.2023 - 09:42 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı Dynavit'e kaybeden Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas gelişmesi yaşanıyor.

Fenerbahçede beklenen oldu Melissa Vargas gelişmesi

Misli.com Sultanlar Ligi 14. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Opet’i konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini evinde, 25-18, 25-13 ve 25-19’luk skorlarla 3-0 mağlup ederek yeni yılın ilk derbisinden galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Aldığı 17 sayıyla kaptan Tijana Boskovic günün en skorer ismi oldu. 11 sayıyla Irina Voronkova ve 10 sayıyla Hande Baladın galibiyette önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular toplamda 5 blok ve 7 servis sayısı elde etti. Öte yandan Fenerbahçe'de Arina 6 sayı ile oynadı.

HANDE: "BEKLEMİYORDUK'
Hande Baladın maç sonunda yaptığı açıklamada "Skorun böyle olacağını beklemiyorduk. Fenerbahçe son günlerde iyi durumda değildi. O yüzden buraya hazır olarak geleceklerinin farkındaydık. Şampiyonlar Ligi maçında enerjimiz çok iyi değildi. Bizim için de reaksiyon günüydü. Güzel bir galibiyet aldık." dedi.

VARGAS GERİ DÖNDÜ
Fenerbahçe Opet’in Küba asıllı Türk pasör çaprazı Melissa Vargas, Çin Ligi’nin bitiminin ardından dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Gün içinde sağlık kontrolünden geçecek oyuncunun, Fenerbahçe Opet ile Allianz MTV Stuttgart arasında 18 Ocak Çarşamba günü oynanacak CEV Şampiyonlar Ligi mücadelesinde forma giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde Tianjin Bohai Bank ile üst üste iki kez şampiyonluk sevinci yaşayan Melissa Vargas, final serisinin ardından düzenlenen törende “En İyi Yabancı Voleybolcu” ödülüne layık görülmüştü. Başarılı performansıyla Çin’de sezona damga vuran yıldız isim, %61 ile hücum ettiği sezonu 49’u servisten ve 29’u bloktan olmak üzere 417 sayıyla “En Skorer Oyuncu” olarak tamamlamıştı.