ING Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe'de belirsizlik sendromu

Fenerbahçe'de belirsizlik sendromu

22.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, kulüp olarak önemli bir haftaya başlıyor. Cumartesi günü Ali Koç’un ikinci döneminin başlaması beklenirken, hocadan takıma, branşlardan yeni yönetim kuruluna kadar bitmeyen bir belirsizlik yaşanıyor.

Fenerbahçede belirsizlik sendromu

Fenerbahçe’de adeta bir belirsizlik sendromu yaşanıyor. 25-26 Haziran’da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi sarı-lacivertli kulüpte birçok bilinmez aynı anda kendini gösteriyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe camiası, bu belirsizliklerin ışığında hafta sonuna doğru ilerliyor.  Cumartesi günü ikinci dönemine başlaması beklenen Başkan Ali Koç’un bu hafta içerisinde yani kongreden önce nasıl adımlar atacağı merak ediliyor.

Zira sarı-lacivertlilerde birçok hayati konu artık açıklanmayı bekliyor. İşte taraftarın ve kongre üyelerinin kafasındaki sorular:

- 1 Haziran’da Emre Belözoğlu ile vedalaşan Fenerbahçe’de halen teknik direktör belli olmadı. Ali Koç’un işaret ettiği ‘haziran ayının 3. haftası’ süresi doldu, 1 Temmuz’da yeni sezon açılacak ancak hoca ortada yok.

- Futbol takımında transferler, gidecek ve kalacaklar daha netleşmedi. Serdar Dursun transferi hoca belli olmadan yapıldı.

- Sarı-lacivertlilerde sportif direktörlük projesinin devam edip etmeyeceği belirlenmedi.
Devam ederse kimin sportif direktör olacağı açıklanmadı.

Haberin Devamı

- Başkan Ali Koç’un ikinci 3 senelik döneminde yeni yönetim kurulu nasıl olacak bilinmiyor. Kimler yönetime dahil olacak, kimler ayrılacak duyurulmadı.

- Erkek basketbolda transferler ağır işliyor. Nando De Colo gibi önemli bir yıldızın biten sözleşmesinin ne olacak henüz belli değil.