Fenerbahçe Fenerbahçe'de büyük kriz!

Fenerbahçe'de büyük kriz!

17.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yeni sezona kaleci sancısıyla giriyor. Volkan Demirel’in veliahtı Mert Günok’un, Galatasaray ve Avusturya maçlarında yaptığı hatalar büyük endişe yaratırken, Aykut Kocaman özel olarak görüştüğü genç kalecisine moral aşıladı

Fenerbahçede büyük kriz

Fenerbahçe, Volkan Demirel’in, Galatasaray’la Erzurum’da oynanan TFF Süper Kupa finalinde omzunun çıkması ve Mert Günok’un formsuzluğu nedeniyle yeni sezon öncesi kalesinde ciddi sıkıntı yaşıyor.

Haberin Devamı

Sezonu kapatmamak için sol omzundan ameliyat olmayı reddeden Volkan’ın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanması ile sarsılan Fenerbahçe’de, Mert’in, Galatasaray maçında ve A Milli Takımımız’ın, Avusturya ile oynadığı karşılaşmada yaptığı hatalar büyük endişeye yol açtı. İyi bir kamp dönemi geçiren ve hazırlık maçlarında güven veren bir performans ortaya koyan Mert’in yaşadığı sürpriz form düşüşü, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı kara kara düşündürüyor.

Kocaman’ın, A Milli Takım kampından çok moralsiz dönen 23 yaşındaki genç kaleciyle özel bir toplantı yaptığı ifade edildi. Mert’e hatalarından ders çıkarması gerektiğini söyleyen sarı-lacivertli hoca, genç kaleciye güvendiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Elazığspor maçında yine Mert’i sahaya sürmeyi düşünen Aykut Kocaman’ın son dakikada karar değiştirerek eldivenleri Serkan Kırıntılı’ya teslim edebileceği vurgulandı. Kocaman’ın, Mert ile Serkan arasındaki tercihini maç günü yapması bekleniyor.

Bu arada Fenerbahçe, Elazığ maçının hazırlıklarını dün akşam basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Futbolcular, milli takım kamplarından dönen isimlerin de katıldığı idmanda koşu ve pas çalışmasından sonra taktik ağırlıklı bir program uyguladı. Tedavisi tamamlanan Gökhan Gönül takımla çalıştı.