Fenerbahçe Fenerbahçe'de Cengiz Ünder gelişmesi! Canlı yayında orta saha transferini de duyurdu

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder gelişmesi! Canlı yayında orta saha transferini de duyurdu

03.08.2023 - 13:45 | Son Güncellenme:

Yaz transfer döneminde kadrosunu Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski gibi önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Senad Ok, Cengiz Ünder ve orta saha transferine ilişkin çarpıcı bilgiler verdi.

Fenerbahçede Cengiz Ünder gelişmesi Canlı yayında orta saha transferini de duyurdu

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen Fenerbahçe, transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao ve Alexander Djiku gibi isimleri transfer etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde bulunan Cengiz Ünder ve orta saha transferine ilişkin önemli bilgiler aktardı.

Senad Ok'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"BATSHUAYI KİLİT OYUNCULARDAN BİRİ"

"İlk maç öncesi yetkililerle konuşmuştum bana bu turu rahat geçeceklerini söylemişlerdi. Bir gün öncesi Galatasaray, Zalgiris deplasmanında bir kaza yaşamıştı. İstanbul'daki maç için bir şey söyleyemem. İstanbul'un tarihi sıcağında nefes almakta zorlanıyorduk. Sıcaktan sebep bir maç ertelenebilir mi diye konuşmuştuk. Fenerbahçe 2-0'dan sonra biraz tempoyu düşürmüştü. Zimbru, Fenerbahçe'nin rakibi değildi ama kapalı savunmayı açma açısından iyi bir antrenman oldu. İlk maçta Tadic öne çıktı ikinci maçta ise Batshuayi ön plana çıkan isim oldu. Batshuayi, Lukaku'dan sonra Belçika Milli Takımı'nın santrforu olabilir. Fiziksel özellikleriyle teknik adamların tercih ettiği bir oyuncu ama bitiricilik konusunda tam bir istikrar yok. Pedro gitti. Dzeko ve Umut Nayir benzer özelliklere sahip. Serdar Dursun ve King var ama King için tam bir 9 numara diyemeyiz. Dolayısıyla Batshuayi çok kritik bir role sahip. İsmail Kartal, Batshuayi'ye güveniyor. Kendisine uygun bir dille bunu anlatıyor. Geçen sezon Fenerbahçe sezonu erken açmanın bedelini ödedi. Giresunspor maçında Serdar Aziz'in hatasıyla başlayan bir süreç vardı. Sakatlık olabilir cezalı olabilir. Bu geniş kadroda Batshuayi de kilit oyunculardan biri."

Haberin Devamı

Fenerbahçede Cengiz Ünder gelişmesi Canlı yayında orta saha transferini de duyurdu

"İSMAİL'İN ALINMASI ÖNEMLİ BİR KARAR"

"İsmail'in alınması çok önemli bir karar. Lüksemburg maçında da önemli bir gol atmıştı. Topla ilişkisini daha iyi hale getirmesi gerekiyor. Emre Mor'un takımda kalacağını düşünüyorum. Samsunspor haberleriyle ilgili bir şey duymadım. Sakatlığı var. Djiku ligin ilk maçına yetişecek. Crespo'nun da hafif bir sakatlığı var."

Fenerbahçede Cengiz Ünder gelişmesi Canlı yayında orta saha transferini de duyurdu

"CENGİZ ÜNDER TRANSFERİ ZORA GİRDİ"

"Cengiz Ünder konusunda Marsilya kapıyı 20 milyon eurodan açtı. Cengiz Ünder transferi aslında ilk başta olumlu gidiyordu. Önceki gün L'Equipe transferin olumlu sonuçlandığını haberleştirdi. Yönetime sordum ama herhangi bir gelişmenin olmadığını söylediler. İsmail hoca çok istiyor Cengiz Ünder'i... Transferin bitmesi yakındı ama şimdi zora girdi. Avrupa kulüplerinin devreye girdiği söylendi. Bu işin biraz daha zora girdiğini hissettim."

Haberin Devamı

CANLI YAYIN SONRASI BAŞKAN AÇIKLADI
Öte yandan canlı yayın sonrası gün içinde Marsilya Başkanı Pablo Longoria, Cengiz Ünder ile ilgili konuştu. Longoria; "Cengiz Ünder için bir anlaşmaya yakındık ama bazı nedenlerden dolayı henüz gerçekleşmedi. Oyuncu hala bizimle, antrenmanlarına devam ediyor. Bir takımla anlaşmaya yakın değil ama onun için teklifler var." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede Cengiz Ünder gelişmesi Canlı yayında orta saha transferini de duyurdu

"ALTAY BAYINDIR FESİH BEDELİNDEN PAY ALACAK"

"Birçok kişiyle konuşuyorum. Dinamo Zagreb zor bir kulüp. Fenerbahçe'nin kaleci aradığını biliyorlar. Livakovic'le ilgili herhangi bir sorun yok. Kulüple ödenecek bonservis konusunda bir problem var. Livakovic'le Dinamo Zagreb arasında da bazı problemler var. Kulislerde 'Yabancı kaleci alınmayabilir' dedikoduları da var. Fenerbahçe'nin kaleci transferi yapacağını düşünüyorum. Altay Bayındır kaptanlığı kaybetti. Birinci kaleciliği de kaybedebilir eğer Livakovic gelirse. Taraftarın da kendine güvenmemesi söz konusu. Edindiğim bilgi Altay Bayındır'ın takımda kalıp mücadeleye devam etmek istediği yönünde. Altay Bayındır'ın çıkış bedeli düşük ve kolaylıkla gidebilir. Çıkış maddesinin bir bölümü de Altay'a gidecek. Sözleşmesi elinde Fenerbahçe'ye transfer olurken böyle bir madde ekletmiş sözleşmesine. Her şeye hazırlıklı olmak lazım."

Haberin Devamı

Fenerbahçede Cengiz Ünder gelişmesi Canlı yayında orta saha transferini de duyurdu

"KRUNIC NET BİR ŞEKİLDE GÜNDEMDE"

"Krunic önemli bir isim. Altı numara transferinin olmama ihtimalini düşük görüyorum. Doğal olarak isim vermek istemiyor yönetim ama Krunic'in net bir şekilde gündemde olduğunu söyleyelim. Dominguez de Fenerbahçe'nin gündeminde yer alıyor. Kusursuza yakın bir kadro kurulması için çalışmalar sürüyor."

Fenerbahçede Cengiz Ünder gelişmesi Canlı yayında orta saha transferini de duyurdu

"WİLLİAN ARAO, JESUS'UN TAKIMI AL HILAL İLE GÖRÜŞÜYOR"

Haberin Devamı

"Willian Arao, Jesus'un takımı Al Hilal ile görüşmelerini sürdürüyor. Jesus, Arao'yu Fenerbahçe'den sonra Al Hilal'e de transfer ediyor. Gremio, Joao Pedro'yu kiraladı. Rossi'den bonuslar dahil 7 milyon euroya yakın bir gelir elde edildi. Pedro'nun Brezilya'ya gitmesi onun psikolojisi açısından da önemli. Fenerbahçe yaklaşık 48 milyon euro elde etti."

Fenerbahçede Cengiz Ünder gelişmesi Canlı yayında orta saha transferini de duyurdu

"KANAT TRANSFERİ İÇİN CENGİZ VE TETE GÜNDEMDE"

"Hoca kanat transferi istiyor. Cengiz ve Tete gündemde yer alan isimler arasında yer alıyor. Tete'nin yıllık 6 milyon euro istediğini biliyoruzç. 10 milyon euroluk imza parası istiyor. Tete'nin yaklaşık 30 milyon euroya ulaşan bir bedeli olabilir. Carrasco'yu sormadım. Odaklandığımız konular kaleci transferi, altı numara ve Cengiz Ünder... Bu konulara odaklandık."

"MERT HAKAN'IN İLK 11'DE OYNAMA İHTİMALİ İRFAN CAN'DAN YÜKSEK"

"Cengiz Ünder gelmezse Mert Hakan'ın ilk 11'de oynama ihtimali yüksek. Mert Hakan'ın eleştirildiği bazı konular var. Biz röportaj yapmıştık. Galatasaray maçındakş taklasında kendisini eleştirmişti. Bu Mert Hakan'ın Türkiye standartlarında iyi bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez. Mert Hakan'a çok fazla iş düşmez. Tadic ve Dzeko gibi oyuncular varken hakemle ilişkilerde ve bazı konularda artık yardımcı oyuncu olur. Mert Hakan'ı ilk 11'de izlersek şaşırmayalım. İsmail Kartal'ın prensi. Mert Hakan'ın ilk 11'de oynama ihtimali İrfan Can Kahveci'den daha yüksek."

Fenerbahçede Cengiz Ünder gelişmesi Canlı yayında orta saha transferini de duyurdu

"KRUNIC, DOMINGUEZ'E GÖRE DAHA ÖNDE"

"Krunic, Dominguez'e göre daha önde. Miha Zajc da takıma dahil edildi. Kadro oluşmaya başladı. Mert Müldür'den beklentiler yüksek. Umarım sakatlık problemi yaşamadan performansını sergiler."