ING Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe'de Cenk Renda'dan Corona virüs açıklaması!

Fenerbahçe'de Cenk Renda'dan Corona virüs açıklaması!

21.03.2020 - 19:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda, Corona virüsü nedeniyle yoğun bakıma alındığı iddialarını yalanladı.

Fenerbahçede Cenk Rendadan Corona virüs açıklaması

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı Menajeri Cenk Renda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakıma alındığı bilgisinin doğru olmadığını duyurdu. 

Haberin Devamı

Cenk Renda, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: 

"Ne yazık ki sosyal medya üzerinde çok fazla bilgi kirliliği var. Yoğun bakımda olduğum bilgisi doğru değil. Ancak, çok donanımlı bir hastanede, sağlık ekipleri tarafından kontrol altında tutuluyorum. Takımımızla ilgili gerekli açıklamayı kulübümüz yaptı, sonuçlar netleşince mutlaka yine bilgilendirme yapılacaktır. Desteğiniz ve iyi mesajlarınız için teşekkür ederim." 

Sarı-lacivertli kulüp, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nda bazı isimlerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtisi taşıdığını ve kontrollerin yapıldığını açıklamıştı.

"Cenk Renda: Sizi çok seviyorum, dikkat edin kendinize"
Cenk Renda, kendisine ulaşmak isteyen Fenerbahçeliler ve yakın dostlarına topluca bir mesaj yollayarak, yoğun bakımda olmadığını, kontrol amaçlı özel hastanede olduğunu açıkladı. 

Haberin Devamı

Cenk Renda, "Dostlarım selam, karantina altındayım bir özel hastanede. Dün akşam geldim, bırakmadılar. Tedaviye başlayacaklar ama ne zaman bilmiyorum çünkü bir daha test yaptılar. Koronayım yüzde bir milyon. Zor bir durum, zor bir süreç. Kusura bakmayın telefonlarınızı açamıyorum, konuşmak istemiyorum. Sizi çok seviyorum, dikkat edin kendinize" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçede Cenk Rendadan Corona virüs açıklaması

Paris Saint-Germain'de Korona Virüs Arası Devam Ediyor

Yazarlar