FenerbahçeFenerbahçe'de Diego Carlos'tan dev zarar! İşte istenen bonservis

Fenerbahçe'de Diego Carlos'tan dev zarar! İşte istenen bonservis

19.05.2025 - 18:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de ara transfer döneminde takıma dahil edilen Diego Carlos ile ayrılık kararı alındığı öğrenildi.

Fenerbahçede Diego Carlostan dev zarar İşte istenen bonservis

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertli takımda kadro planlaması konusunda radikal bir karara imza atıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Diego Carlos ile yollarını ayırmayı planladığı aktarıldı.

İspanyol basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Diego Carlos'u sezon sonunda satışa çıkaracağı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu için 6-7 milyon euro civarında bonservis talep ettiği belirtildi.

32 yaşındaki stoper, yaşadığı sakatlık problemi nedeniyle Fenerbahçe'de şu ana kadar 5 maça çıktı. Diego Carlos bu müsabakalarda 188 dakika sahada kaldı.

Diego Carlos'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2028'de sona erecek. Brezilyalı stoperin güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Fenerbahçe, ara transfer döneminde Diego Carlos için Aston Villa'ya 11 milyon 470 bin euro bonservis bedeli ödedi.

KEŞFETYENİ
Survivor'a vedası olay olmuştu! Yiğit Poyraz'dan dikkat çeken paylaşım
Survivor'a vedası olay olmuştu! Yiğit Poyraz'dan dikkat çeken paylaşım

Cadde | 19.05.2025 - 12:45

Survivor'dan elenen başarılı sporcunun gönderisindeki Hikmet Tuğsuz detayı dikkatlerden kaçmadı.

Yazarlar