Fenerbahçe Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun performansı Avrupa'yı hayran bıraktı

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun performansı Avrupa'yı hayran bıraktı

28.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İtalyan Tuttomercato, Fenerbahçe-Zimbru maçının haber başlığını ‘Dzeko hemen şov yaptı’ şeklinde verdi. Haberde, “Edin Dzeko Fenerbahçe’deki ilk maçında başrol oyuncusu oldu. Bir gol, iki asistle takımının galibiyetine büyük katkı sundu” denildi.

Fenerbahçede Edin Dzekonun performansı Avrupayı hayran bıraktı

Sırp basınından Kurir internet sitesinde “Bosna Hersekli futbolcu Edin Dzeko kusursuz futbolunu golle taçlandırdı. Sırp milli futbolcu Dusan Tadic harika bir maç çıkardı. Bu iki futbolcu da müthiştiler. Sahada tatmin eden bir Fenerbahçe vardı” ifadeleri yer aldı.

Sırp Telegraf ise “Fenerbahçe kağıt üzerinde neden maçın büyük favorisi olduğunu sahada gösterdi. Tadic ilk yarıda açık ara sahanın en iyisiydi. Ferdi Kadıoğlu’nun attığı golün hazırlayıcısydı. Bu bölümde beş ikili mücadele kazandı, yedi anahtar pas verdi. Yaptığı asistle yeni takımındaki siftahına lezzet kattı” değerlendirmesinde bulundu.

İskoç basınından Scottish Sun da Glasgow Rangers’tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Ryan Kent için “Fenerbahçe’de rüya gibi başladı, anında etki yaptı Rangers’taki son sezonunda 44 maçta 3 gol atan oyuncu, yeni takımında ilk maçında gol buldu” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar