Fenerbahçe Fenerbahçe'de Emre Mor'dan yakın takip

Fenerbahçe'de Emre Mor'dan yakın takip

30.06.2022 - 08:24 | Son Güncellenme:

Yeni sezon Jorge Jesus'la şampiyonluk hedefiyle Fenerbahçe'de transferler peş peşe açıklanıyor. Lincoln ve Bruma'yı transfer eden Fenerbahçe son isim Emre Mor oldu. Milli yıldız dün tesislerdeydi.

Fenerbahçede Emre Mordan yakın takip

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sezon öncesi çalışmaları kapsamında Sarı-Lacivertli ekip bugün 3. hazırlık maçına çıktı.

Haberin Devamı

Daha önceki maçlarda Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalan, Arnavutluk Ligi'ni şampiyon tamamlayan KF Tirana'yı 4-0'la geçen Kanarya, Katar Ligi ekiplerinden Al Shamal'ı da 4-2 yenmeyi başardı. Fenerbahçe'de galibiyet gollerini Bruma, Enner Valencia, Berisha ve Serdar Dursun kaydetti.

Fenerbahçede Emre Mordan yakın takip

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un yönetiminde transfer çalışmalarıyla önce Lincoln daha sonra da Bruma'yı kadrosuna katan sarı lacivertliler bir transferi daha bitirdi. Geçtiğimiz yıl Karagümrük'te harikalar yaratan Emre Mor'la anlaşma sağlayan Fenerbahçe, transferi gece yarısı duyurdu.

Fenerbahçe yaptığı açıklama ile Emre Mor'u böyle açıkladı; 'Kulübümüz, Emre Mor transferi için Fatih Karagümrük Kulübü ve oyuncunun kendisi ile prensip anlaşmasına varmıştır.' Resmi imzaların gün içinde atılıp açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Emre Mordan yakın takip

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Emre Mor dün tesislerdeydi. Can Bartu Tesisleri'nde oynanan mücadeleyi Sarı-Lacivertli ekibin yeni transferi Emre Mor da takip etti.

Emre transferinde Volkan Demirel büyük rol oynadı. Sarı-lacivertlilerin efsane ismi, geçen sezonki öğrencisi ile çalışmıştı. Genç futbolcu da, Demirel'in gelişi sonrası müthiş bir çıkış yakaladı. Bu performans sonrası birçok kulübün gündemine giren futbolcu için sarı-lacivertliler devreye girdi.

Fenerbahçede Emre Mordan yakın takip

BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO
Emre'nin daha önceki iniş çıkışları soru işareti yaratıyordu. Futbolcuyu en iyi tanıyan isimlerden biri olan Volkan Demirel'in olumlu görüşü sonrası soru işaretleri giderildi. Mor'un, yeteneklerinin yanı sıra yerli oyuncu olması da büyük avantaj sağlıyor. Yetenekli oyuncu 2 milyon euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay karşılığında transfer tamamlandı.

 

Fenerbahçede Emre Mordan yakın takip