Fenerbahçe Fenerbahçe'de Enner Valencia ile yollar ayrılıyor! Teklif geri çevrildi

Fenerbahçe'de Enner Valencia ile yollar ayrılıyor! Teklif geri çevrildi

22.02.2023 - 08:19 | Son Güncellenme:

Enner Valencia, Fenerbahçe’den 1.5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme talep etti. Yönetim ise bu isteği geri çevirdi. Brezilya basını ise Ekvadorlu golcünün International ile sezon sonunda geçerli olmak üzere anlaşma sağladığını iddia etti.

Fenerbahçede Enner Valencia ile yollar ayrılıyor Teklif geri çevrildi

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia, Sarı-Lacivertli kulüpten sezon sonunda ayrılmak üzere... Takvim'de yer alan habere göre Sarı-Lacivertli yönetim, Valencia ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan bu görüşmede tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'den şu anda aldığı ücret olan yıllık 1.5 milyon Euro ile birlikte 3 yıllık (2+1) sözleşme talep etti.

Haberin Devamı

YÖNETİM KABEL ETMEDİ

Ancak Fenerbahçe yönetimi Enner Valencia'nın istediği şartları çok fazla buldu ve geri çevirdi. İstanbul'da bu gelişmeler yaşanırken Brezilya basınından da bir haber geldi. Haberde Valencia'nın International kulübü ile el sıkıştığı ve sonunda sözleşmesinin tamamlanmasıyla birlikte Brezilya'da top koşturacağını iddia etti.

Fenerbahçede Enner Valencia ile yollar ayrılıyor Teklif geri çevrildi

EN İYİ SEZONUNU YAŞADI

Enner Valencia bu sezon attığı 20 golle Süper Lig'de krallık yarışında zirvede yer alıyor. Bu sezon toplamda 30 resmi maçta görev yapan Enner Valencia bu karşılaşmalarda 23 gole imza atarken 4 de asist yaptı. Ekvadorlu futbolcu bu 30 resmi maçın 21'inde de ilk 11'de görev yaptı. Enner Valencia, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası finallerinde de görev yapmış ve Ekvador forması altında 3 gole imza attı. Valencia adeta kariyer sezonunu geçirdi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Fenerbahçe yönetiminin Valencia'ye 1.1 milyon Euro garanti ücret ile birlikte 1+1 yıllık teklif sunduğu iddia ediliyor. Valencia artık Internationel'e daha yakın duruyor.

Yazarlar