Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred belirsizliği! Son karar İsmail Kartal'ın

Fenerbahçe'de Fred belirsizliği! Son karar İsmail Kartal'ın

22.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig 27. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe maçın hazırlıklarını sürdürürken Fred2in forma giyip giyemeyeceği merak ediliyordu. Brezilyalı futbolcu için son karar İsmail Kartal'da.

Fenerbahçede Fred belirsizliği Son karar İsmail Kartalın

Trendyol Süper Lig 27. haftasında cumartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde ilk bölümü basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Sarı-lacivertliler hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla devam edecek.

FRED İÇİN SON KARAR İSMAİL KARTAL'IN

Sakatlığını atlatan ve çekilen MR’ı temiz çıktıktan sonra takımla çalışmalara da başlayan Fred için son kararı Teknik Direktör İsmail Kartal verecek. Tecrübeli çalıştırıcı sisteminin en önemli ismi olan Brezilyalı futbolcunun cuma günü yapılacak son idmandaki durumuna bakacak ve kadroda olup olmayacağı ile ilgili karar verecek.

Haberin Devamı

Öte yandan kas yorgunluğu nedeniyle dün salonda çalışan Edin Dzeko’nun önemli bir durumunun olmadığı, tecrübeli golcünün Kasımpaşa karşısında şans verilmesi halinde sahaya çıkacağı bildirildi.

Yazarlar