Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred'in durumu belli oldu! Kritik Beşiktaş derbisinde...

Fenerbahçe'de Fred'in durumu belli oldu! Kritik Beşiktaş derbisinde...

30.11.2023 - 14:32 | Son Güncellenme:

Sakatlığı nedeniyle uzun zamandır forma giyemeyen Fred bireysel çalışmalara başlarken, takımla antrenmanlarını sürdürdü. Teknik direktör İsmail Kartal, Danimarka kafilesine dahil etmediği Brezilyalı yıldız ile ilgili kararını verdi.

Fenerbahçede Fredin durumu belli oldu Kritik Beşiktaş derbisinde...

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminde Premier Lig devi Manchester United'dan kadrosuna kattığı Fred, oynadığı futbolla taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Sakatlığının ardından Fenerbahçe hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk puan kayıplarını yaşamıştı. Brezilyalı süperstardan sevindiren haber geldi ve takımla antrenmanlara başladı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın yıldız oyuncusu özelindeki planı da ortaya çıktı. 

Haberin Devamı

Altyapıdan 6 oyuncu kafileye alındı

Son olarak Karagümrük mücadelesinde baldırına aldığı darbeye rağmen sakat sakat maçı tamamlayan Ferdi Kadıoğlu da riske edilmemek adına Danimarka’ya götürülmedi. İsmail Kartal, altyapıdan tam 6 oyuncuyu kafileye dahil etti. Özellikle Ferdi’nin yokluğunda sol bekte kimin oynayacağı merak ediliyordu. Oosterwolde, stoper kalmadığı için yine savunmanın merkezinde görev yapacak.

Fenerbahçede Fredin durumu belli oldu Kritik Beşiktaş derbisinde...

İsmail Kartal'ın Fred planı

Avrupa Konferans Ligi'nde bugün Danimarka'nın Nordsjaelland ekibiyle deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye, alacağı 1 puan bile gruptan çıkmak için yetecek. Buna rağmen tüm planlarını galibiyet üzerine kuran teknik direktör İsmail Kartal, kadro konusunda dikkatli davranıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş derbisinde yüzde 100 hazır olacak

Özellikle sakatlığı sonrası orta sahada ciddi sorunlar yaşayan Fred'in durumunu yakından takip eden tecrübeli çalıştırıcı, takımla çalışmalara başlayan Sambacı için aceleci davranmıyor. 30 yaşındaki yıldız için temel hedef; Sivasspor karşılaşmasında süre alıp, Beşiktaş derbisini yüzde 100'ü ile oynaması olacak.