Fenerbahçe Fenerbahçe'de gençlere moral! 'Tarih sizlerden bahsedecek'

Fenerbahçe'de gençlere moral! 'Tarih sizlerden bahsedecek'

09.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de başta Başkan Ali Koç ve Şanlıurfa’ya gelen diğer yöneticiler U19 Takımı’nın oyuncularına hem maç öncesi hem de sonrasında moral verdi. Uçağa alkışlarla binen genç futbolcular için “Fenerbahçe tarihi sizlerden bahsedecek” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçede gençlere moral Tarih sizlerden bahsedecek

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçına U19 Takımı ile çıkan ve karşılaşmanın 1. dakikasında Fenerbahçeli genç futbolcuların sahadan çekilmesiyle tatil edilen mücadelenin yankıları dün de devam etti.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüpte yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda tepki için atılacak adımlara yetki alan yönetim böyle bir karar alırken, U19 Takımı futbolcularının moral ve motivasyon olarak bu olaylardan etkilenmemesi için Başkan Ali Koç başta olmak üzere Şanlıurfa’ya gelen diğer yöneticiler de elinden geleni yaptı.

Başkan Koç’un mücadele öncesinde genç futbolcularla yaptığı toplantıda “Camiamızın yaşadığı haksızlıklara, adaletsizliklere, çifte standarta ve emeğimizin çalınmasına isyan ettiğimiz noktadayız. Yaşananların ardından zorunluluktan yapmaya karar verdiğimiz bu eylem umarım Türk futbolunda yapılması gereken temizliği başlatır” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli kulübün patronu maç sonurasında da U19 Takımı’nı tebrik ederken, “Böyle bir tepkinin kahramanı oldunuz. Hiçbiriniz için üzülecek bir şey yok. Biz sizinle gurur duyuyoruz. Camiamız da sizlerle gurur duyuyor. Fenerbahçe’nin sezon başından itibaren yaşadığı haksızlıklara haklı isyanında ve tepkisinde tarih sizleri de yazacak. Fenerbahçe tarihi gelecekte sizlerden bahsedecek” diye konuştuğu bildirildi. Bu sözlerin ardından moral kazanan U19 Takımı oyuncularını uçağa binerken de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri alkışladı.

Yazarlar