Fenerbahçe Fenerbahçe'de ilk ayrılık! 23 milyon euroya Premier Lig'e transfer oluyor

Fenerbahçe'de ilk ayrılık! 23 milyon euroya Premier Lig'e transfer oluyor

21.06.2022 - 19:36 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'un imzasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusunun 23 milyon euro karşılığında Premier Lig ekibinin yolunu tutacağı öne sürüldü. Öte yandan Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcunun transferinin ardından oluşacak boşluğu dolduracağı isim de belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçede ilk ayrılık 23 milyon euroya Premier Lige transfer oluyor

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la anlaşma sağlanması sonrası yeni sezon için transfer çalışmaları hız kazandı. Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-lacivertlilerde ilk ayrılığın gerçekleşmesinin yakın olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun 23 milyon euro karşılığında Premier Lig'e transfer olabileceği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

TAKIMA 2 TAKVİYE

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de takıma şu ana kadar 2 takviye yapıldı. Sarı-lacivertliler, Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe'de sıradaki transferin Abdülkerim Bardakçı olacağı öğrenildi.

Fenerbahçede ilk ayrılık 23 milyon euroya Premier Lige transfer oluyor

ABDÜLKERİM BARDAKÇI, FENERBAHÇE'DE!

Süper Lig’in dikkat çeken stoperlerinden Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı için yarış haline giren 3 büyüklerden kazanan Fenerbahçe oldu. Uzun süredir yapılan görüşmelerde başarılı stoperi için çok sayıda teklif alan Konyaspor, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı.

TEKLİF YÜKSELTTİ

Galatasaray'ın 27 yaşındaki stoper için takasta oyuncu önerdiği, Beşiktaş'ın 2 milyon 250 bin euro son teklif olarak sunduğu Abdülkerim Bardakçı için Fenerbahçe teklifini yükseltti. Sarı-lacivertlilerin 2 milyon 600 bin euroya kadar çıkarak transfer yarışını kazanan taraf olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

TOPLANTI SONRASI DETAYLAR KONUŞULDU

Fenerbahçe’nin teklifini peşin olarak ilettiği, Beşiktaş’ın ise vadeler halinde bir teklifte bulunduğu, bunun üzerine de Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un el sıkıştığı öğrenildi. İki başkanın bugün gerçekleşen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sonrası ayrıntılarıyla bu konuyu konuştukları belirtildi.

Fenerbahçede ilk ayrılık 23 milyon euroya Premier Lige transfer oluyor

GOL YOLLARINDA BÜYÜK KATKI

Konyaspor'un geçtiğimiz sezon Süper Lig'de elde ettiği üçüncülükte Abdülkerim Bardakçı da önemli bir rol üstlendi. 27 yaşındaki stoper geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı formayla 34 müsabakada oynama fırsatı yakaladı. Abdülkerim Bardakçı bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Başarılı stoper takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Fenerspor, Torku Konyaspor gibi takımların altyapısında oynayan Abdülkerim Bardakçı'nın profesyonel kariyeri Zonguldakspor'da başladı. Tecrübeli savunmacı daha sonra Konyaspor'a transfer oldu. Abdülkerim Bardakçı, Anadolu Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay'da kiralık olarak forma giydi. Konyaspor'la olan sözleşmesi 2025'te bitecek Abdülkerim Bardakçı'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

KİM'DE AYRILIK HAZIRLIĞI

Abdülkerim Bardakçı'yı transfer etmek için geri sayıma geçen Fenerbahçe'de çok yoğun teklifler gelen Kim Min Jae konusunda da karar verildi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcudan büyük bir gelir hedeflediği öğrenildi.

23 MİLYON EUROYA EVERTON YOLCUSU

Avrupa'nın devleri ve Premier Lig kulüplerinin dikkatini çeken Güney Koreli savunmacı için 23 milyon euroluk fesih bedelinin Everton tarafından ödenebileceği belirtildi. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanmasının beklendiği aktarıldı.

Fenerbahçede ilk ayrılık 23 milyon euroya Premier Lige transfer oluyor

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

25 yaşındaki stoper sarı-lacivertlilere geçtiğimiz sezon Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda imza attı. İsmail Kartal döneminde de vazgeçilmez isim haline gelen Kim Min Jae, Fenerbahçe'de 39 müsabakada oynadı. Güney Koreli savunmacı rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Avrupa devlerinin durumunu yakından takip ettiği Kim Min Jae'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek. Tecrübeli savunmacının güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor. Yeoncho MS'de futbola başlayan Kim Min Jae, Suwon THS, Yonsei University, Gyenongju KHNP, Jeonbuk Hyundai ve Beijing Guoan'da forma giydi. Sarı-lacivertliler başarılı stoper için 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Jorge Jesus Fenerbahçe'de: 2013'ten bugüne uzanan hikaye