Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Becao'nun dönüş tarihini açıkladı!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Becao'nun dönüş tarihini açıkladı!

13.12.2023 - 16:30 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde gruptan çıkmak için Spartak Trnava ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçede İsmail Kartal, Becaonun dönüş tarihini açıkladı

UEFA Konferans Ligi'nde Spartak Trnava'yı konuk edecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

'İYİ TOPARLANDIK'

Yarın kendi seyircimizin önünde 3 puan alıp gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Yarın elimiz güçlü, kadromuz bayağı geniş. Son 2 lig maçında da Nordsjaelland maçındaki ağır skordan sonra iyi toparlandık, iyi reaksiyon verdik."

ROTASYON OLACAK MI?

"Bugün 1-2 oyuncumun durumuna bakıp karar vereceğim. Kazandığımız takdirde her türlü çıkıyoruz. Farklı kazanıp yarınki maçın durumuna göre lider çıkma durumumuz var. Bugün oyuncularımla konuşacağız bunları."

Fenerbahçede İsmail Kartal, Becaonun dönüş tarihini açıkladı

'SERDAR AZİZ TAKIMLA ÇALIŞIYOR'

"Serdar Aziz takımla çalışıyor doğru ama henüz hazır değil. 6 haftadır idman yapmıyor. Maç ritmini yakalaması gerekiyor, bakalım göreceğiz."

'HALİL UMUT MELER'E GEÇMİŞ OLSUN'

Haberin Devamı

"Halil Umut Meler ve hakem camiasına geçmiş olsun diliyorum, bir daha böyle bir şeyin yaşanmamasını diliyorum. Liglerin ertelenmesi ile ilgili söyleyeceğim bir şey yok. Açıklamayı kulübümüz yapacaktır. Biz kendi evimizde oynayacakken şimdi deplasmana gideceğiz ligde ama TFF'nin aldığı karara yapabileceğimiz bir şey yok. Bu kulübümüzü ilgilendiren bir durum."

BECAO'NUN DÖNÜŞ TARİHİ

"Becao'nun Ocak ayının ortalarına doğru takımla antrenmanlara başlamasını bekliyorum. Kesin değil ama benim öngörüm bu yönde."

İRFAN CAN KAHVECİ: HEM LİG HEM AVRUPA'DA GÜZEL SERİ YAKALADIK

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci ise sezona iyi başladıklarını ifade ederek, “Hem lig hem Avrupa'da güzel seri yakaladık. Sonra şanssız sakatlıklar oldu. Avrupa'da son 2 maçı kaybettik, şimdi toparlamaya başladık. Yarın maçı kazanıp guruptan lider olarak çıkmak istiyoruz” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN TAKIMA VE OYUNA VERDİĞİM KATKI”

Nordsjelland mağlubiyetinden dolayı taraftarlardan özür dileyen İrfan Can Kahveci, kariyerinin en skorer sezonunu yaşamasının hatırlatılması üzerine ise "Kariyerimin en skorer sezonunu geçirsem de önemli olan takıma ve oyuna verdiğim katkı. Beni en çok iştahlandıran konu oyuna verdiğim katkı. İsmail hocanın oyun sisteminin skorer olmamda katkısı büyük” şeklinde konuştu

“8 NUMARA OYNAMAKTAN DAHA BÜYÜK KEYİF ALIYORUM”

Haberin Devamı

Oynadığı bölgeye ilişkin konuşan İrfan Can şu ifadeleri kullandı: “Fenerbahçe'ye transfer olurken 8 numara olarak forma giyiyordum. Her pozisyonda oynamaya hazırım. 8 numara oynamaktan daha büyük keyif alıyorum ama sezon başında İsmail hocamla bu görüşmeleri yapmıştık. Nerede katkı sağlayacaksam orada oynamam daha doğru. Hocamız hani pozisyonda görev verirse elimden geleni yapacağım” dedi.