Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal neşteri vurdu! 14 ayrılık birden

Fenerbahçe'de İsmail Kartal neşteri vurdu! 14 ayrılık birden

24.07.2023 - 19:07 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, takım içi planlamalarına da sürdürüyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın yeni sezonda takımda düşünmediği futbolcular ortaya çıktı.

Fenerbahçede İsmail Kartal neşteri vurdu 14 ayrılık birden

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Öte yandan takıma katılan yıldızlar ile dikkat çeken sarı-lacivertli ekip, kalabalıklaşan kadroyu azaltma yönünde adımlar atmak için de planlamalarına başladı. İşte takımdan ayrılması gündemde olan isimler...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN HIZLI ATAKLAR

9 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe de transfer sürecine hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak Ryan Kent'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de ikinci transfer Edin Dzeko olmuştu. Ardından sırasıyla; Alexander Djiku, Umut Nayir, Sebastian Szymansi, Dusan Tadic, Rodrigo Becao ve Bartuğ Elmaz'ı duyuran Kanarya'da çalışmalar sürüyor.

Fenerbahçede İsmail Kartal neşteri vurdu 14 ayrılık birden

İsmail Kartal'ın raporu ve Ali Koç'un açıklamaları sonrası Sarı Lacivertli ekipte kadroda düşünülmeyen isimler ortaya çıktı. İşte sarı-lacivertlilerde takımdan gitmesi olası isimler...

ALTAY BAYINDIR

Fenerbahçe'de görev aldığı günden bu yana tartışmaların odağında olan Altay Bayındır, bu sezon takımdan ayrılabilir. Özellikle yönetimin Livakovic hamlesi ve Altay yerine bir kaleci bakması böyle bir ayrılığın yaşanabileceğini kanıtlar nitelikte. 25 yaşındaki file bekçisine Avrupa'dan talipler olduğu biliniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartal neşteri vurdu 14 ayrılık birden

WILLIAN ARAO

Fenerbahçe'nin yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen isimlerden Willian Arao, takımdan ayrılmaya hazırlanırken Brezilyalı oyuncunun kulüp arayışında olduğu öğrenildi. Al Hilal’in başına geçen Jorge Jesus’un, tecrübeli oyuncuyu bu kez de orada yanına alacağı öne sürülmüştü ancak henüz teklif gelmedi. Brezilya’dan birkaç kulübün 31 yaşındaki futbolcunun mali şartlarını araştırdığı kaydedildi.

SERDAR AZİZ

Yıllardır tecrübesi ile yedek de kalsa forma mücadelesinden vazgeçmeyen Serdar Aziz de ilerleyen yaşı nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılabilir. İşin savunma kısmında hata yapmak istemeyen Sarı Lacivertli kurmaylar her ne kadar tecrübeli futbolcudan memnun olsalar da yakın zamanda bir ayrılığın gerçekleşebileceği gelen haberler arasında.

EMİR ORTAKAYA

Becao ve Djiku'nun da kadroya katılmasıyla bu sezon Fenerbahçe'de forma şansı bulması zorlaşan genç Emir Ortakaya'nın yeniden kiralanması gündemde. Hem maç formunu arttırması hem de gelecek sezon da kiralıktan döndükten sonra ilk 11'e monte edilmesi kararlaştırılan genç savunmacı yeniden Göztepe'ye dönebilir. İki kulüp görüşmeler sürüyor.

Fenerbahçede İsmail Kartal neşteri vurdu 14 ayrılık birden

DIEGO ROSSI

Fiziken ve bitiriciliği konusunda sık sık tartışılan Rossi de İsmail Kartal'ın planları arasında yer almıyor. Ryan Kent transferinin ardından kadroda yer bulması zor olan Uruguaylı futbolcu için hem MLS hem de Brezilya ekipleri teklif yapmak için bekliyor. Fenerbahçe de Rossi için bonservisi yüksek tutuyor.

Haberin Devamı

OSAYI SAMUEL

Fenerbahçe'de sağ açık ve sağ bek mevkilerinde görev yapan Osayi-Samuel için de kulübe gelen teklifler var. Özellikle yeniden İngiltere'ye dönmek isteyen Nijeryalı futbolcunun bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'nin hedefi ise Osayi'den iyi bir bonservis kazanmak.

Fenerbahçede İsmail Kartal neşteri vurdu 14 ayrılık birden

EMRE DEMİR

Geçtiğimiz sezonun en flaş transferlerinden biri olan ve sezonu da Samsunspor'da kiralık olarak geçiren Emre Demir'in bu sezon da kadroya girmesi zor gözüküyor. Genç futbolcu kalabalık orta saha yarışında tecrübeli isimlerin şu anlık gerisinde kalmış durumda. Fenerbahçe ise Emre Demir'i oynayıp tecrübe kazanması için bu sezon da kiralık gitmesini istiyor.

GUSTAVO HENRIQUE

Geçtiğimiz sezon başında zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralık gelen Brezilyalı savunmacı, Jorge Jesus'un bizzat istediği bir isimdi. Ancak Brezilyalı Fenerbahçe'ye adapte olmakta zorlanınca Fenerbahçe de bu sezon elden çıkarmak istiyor. Gustavo Henrique'ye Brezilya'dan taliplerin olması da Fenerbahçe yönetiminin bu konuda elini rahatlatıyor.

Haberin Devamı

MIGUEL CRESPO

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın büyük beklentiler içerisinde olduğu Miguel Crespo'nun performansının kendisini hayal kırıklığına uğrattığı öğrenildi. Kartal'ın Crespo hakkında yönetime verdiği raporda oyuncunun mental anlamda iyi olmadığı ve performansından memnun kalmadığını ilettiği bildirildi.

Fenerbahçede İsmail Kartal neşteri vurdu 14 ayrılık birden

SERDAR DURSUN

Dzeko, Umut Nayir ve Batshuayi'nin arkasında 4. forvet durumuna gelen Serdar Dursun da ayrılık kararı alabilir. Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ve saha içerisinde gösterdiği performansla beğenileri kazanan Serdar Dursun'a hem Süper Lig'den hem de Alman ekiplerinden teklifler var.

NAZIM SANGARE

Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Nazim Sangare de Fenerbahçe'de gönderilebilecek isimler arasında. İsmail Kartal'ın bu sezon şampiyonluk yarışında daha hazır futbolcuları kadrosunda görmek istemesi ve Mert Müldür isminin sık sık geçmesi, tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'deki günlerini sayılı hale getirmiş durumda.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartal neşteri vurdu 14 ayrılık birden

JOAO PEDRO

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın elinden aldığı ancak beklentilerin aşağısında kalan Joao Pedro aldığı yüksek maaştan dolayı da Fenerbahçe'nin yollarını ayrımak istediği bir isim. İtalya'da hala gözde isimlerden biri olan ve Türkiye'ye adapte olamayan Brezilyalı futbolcu da ayrılmak istiyor.

JOSHUA KİNG

Geçtiğimiz sezon sakatlıklardan dolayı düzenli forma giyemeyen Joshua King de İsmail Kartal'ın planları arasında yer almıyor. Tecrübeli teknik adam sakatlık sorunu olduğu için King'den yararlanamayacağını düşünüyor. Bu nedenden dolayı da Fenerbahçe ile King'in yolları bu sezon başında ayrılabilir.

SAMET AKAYDİN

Jorge Jesus'un geçen sezon devre arasında takımın görmek istediği isim olarak transfer ettirdiği Samet Akaydin, İsmail Kartal'ın gözüne giremedi. Sakatlığı nedeniyle Rusya kampında da varlık gösteremeyen tecrübeli stoperin yeni adresinin neresi olacağı ise şimdiden merak konusu.

Fenerbahçede İsmail Kartal neşteri vurdu 14 ayrılık birden