Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal, yıldız futbolcunun üstünü çizdi! 'Listeye yazılmayacak'

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, yıldız futbolcunun üstünü çizdi! 'Listeye yazılmayacak'

08.02.2024 - 13:57 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına devam eden Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda da adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeleri değerlendiren Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, listeye yazılmayacak olan yıldız futbolcuyu açıkladı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalist olan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, listeye yazılmayacak olan yıldız futbolcuyu açıklarken Fred'imn dönüş tarihini de duyurdu.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde: 

'BATSHUAYİ, DZEKO'NUN YERİNİ ALAMAZ'

"Batshuayi ve İsmail hocayı tebrik ederim. Sezon başında oynamadığı için kırgınlığı vardı ama bu toparlandı. Batshuayi istediği kadar gol atsın Dzeko'nun yerini alamaz. Dzeko oyundayken daha soğukkanlı oynuyor Fenerbahçe. Standardı daha yüksek olan Dzeko birinci golcü. İdeal bir ikili oldular bence Batshuayi ve Dzeko."

Fenerbahçede İsmail Kartal, yıldız futbolcunun üstünü çizdi Listeye yazılmayacak

'YEDEK TAKIM BİLE ZİRVEYİ ZORLAR'

"Fenerbahçe iyi kadro ve iyi bir takım. Yedek takım bile ligde zirveyi zorlar. Kupa da hedeflerden biri ve emin adamlarla gidiyor."

Haberin Devamı

SERDAR DURSUN TRANSFERİ

"Serdar Dursun transferi için, 'Serdarla anlaştık o da gelmek istiyor' dendi. Karagümrük'ün ise o bölgeyi doldurması gerekiyor. Fenerbahçe yetkilileri gerçekleşme ihtimalini yüksek görüyorlar. Gelecek yedek oturacak, belki süre alamadan sezonu tamamlayacak. Genel çerçevede yedek oturmayı sorun yaratmayacak bir oyuncu için plan yapıldı. Karagümrük'ün herhalde başka görüşmeleri var kendi transferleri için bunlar bekleniyor."

BERKAY ÖZCAN İDDİALARI

"Berkay Özcan iddialarını duymadım. Benim bildiğim ön bölgeye bir transfer düşünülüyor."

'LİSTEYE YAZILMAYACAK'

"Kent niye oynamadı? Kent listeye yazılmayacak. Kent'i düşünmüyor teknik heyet. Zajc düşünülüyor o yüzden oynadı. Transfer döneminde İkisinin de gitmesi düşünülüyordu olmadı ama ikisi arasında yapılan tercih Zajc oldu. Kent düşünülmediği ve listede olmayacağı için süre almadı."

Fenerbahçede İsmail Kartal, yıldız futbolcunun üstünü çizdi Listeye yazılmayacak

'KİMSE NEDEN GİTMEDİ ANLAMADI'

"Lazio'ya gitse Şampiyonlar Ligi ve Serie A'da oynayacaktı ama gitmedi. Kulüpte kimse neden gitmedi anlamadı. Gidip oynaması daha iyi olurdu. Bütün sezon büyük bir kayıp olacak onun için."

'FENERBAHÇE İÇ SAHADA FAVORİ'

"Fenerbahçe iç sahada favori ama bazen gol gelmeyince bir baskı oluyor. Doğal koşullarda Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyor."

FRED'İN DÖNÜŞ TARİHİ

"Fred bu hafta sonu oynamayacak. Fred'in ayın 19 gibi takıma katılması hedefleniyor. Kasımpaşa maçında yani. Şu anda takımdan ayrı çalışıyor. Yüksek tempoda antrenmanlar yapıyor."

Haberin Devamı

"Lincoln'ün transferi bitme konusunda. Prosedürler gerçekleşiyor. Mert Müldür, Avrupa'da listeye yazılmadı. 3 oyuncu yazılabiliyor. Hocanın tercihi Bonucci, Çağlar ve Krunic oldu. Ama Mert'ten de memnunlar."

Yazarlar