Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı

14.04.2024 - 22:18 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla zirveye oturan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan Krunic ve Batshuayi cevabı

Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'İLK YARIDAKİ OYUN BİZE YAKIŞMADI
"İlk yarı oynadığımız futbol bize yakışmadı. Rakibimiz de maça çok iyi hazırlanmış. Biz istediklerimizi yapamadık, rakibimiz de izin vermedi. Devre arasında yaptığımız değişiklik ve oyuncuların silkelenmesi için konuştuk. İkinci yarı biraz kendimiz gibi oynamaya başladık. Daha farklı da kazanabilirdik, çok net pozisyonlarımız var. Şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attık bugün. 3 günde bir maç yapıyoruz, uzun zamandır bu kadar istediklerimizden uzak bir maç oynamamıştık. Karagümrük iyi bir takım, Tolunay Kafkas'ı tebrik ediyorum. Bizi gerçekten çok zorladılar. Kadın basketbol takımımız şampiyon olmuş. Onları da tebrik ediyorum, hayırlı olsun."

KRUNIC CEVABI
"Szymanski cezalı, Mert Hakan sakat. Biz de orada Krunic'i kullandık. Bir gol kaçırdı ve demoralize oldu. Krunic bizim için değerli bir oyuncu."

Haberin Devamı

"BAŞKALARININ NE SÖYLEDİĞİ UMURUMDA DEĞİL"

Sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan eleştiriler hakkında gelen bir soru üzerine Kartal, "Ben ne yaptığını bilen insanım. Başkalarının ne söylediği umurumda değil. Yaptıklarım ortada. Yapmaya da devam edeceğim. Takımıma da güveniyorum. Bugüne kadar güçlü bir oyunla geldik. 3-0 geriye düşmemize rağmen ben dik duruşuma devam ettim. Maçı 3-2'ye getirdik 4-3 de olabilirdi. Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Hayatımı bu işe verdim. Günün sonunda ne olacak hep beraber göreceğiz" şeklinde konuştu.

"LİVAKOVİC, SEZONUN EN İYİ PERFORMANSINI ORTAYA KOYDU"

Hırvat kaleci Livakovic'in sezonun en iyi performansını sergilediğine dikkat çeken İsmail Kartal, "Livakovic, yönetimimiz hep birlikte önemli bir yatırım olarak transfer ettik. Çok duygusal bir çocuk, sürekli konuşuyoruz. Bugün çok güzel bir performans ortaya koyarak oynadı. Sezonun en iyi performansını ortaya koydu. Bundan sonra üzerine çıkarak, performansını arttırarak devam edeceğini umuyorum" diye konuştu.

"KİM HAK DİYORSA ONUN OYNAYACAĞINI BİLİYOR"

Formayı kim hak ediyorsa o futbolcunun oynadığını söyleyen Kartal, şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncularım da biliyor, kim hak diyorsa onun oynayacağını biliyor. Antrenmanlarda çalışarak oyuncuların performansları ve maç maç bunu başarıyoruz. Devre arası toplantılar biraz da tecrübeyle alakalı bir şey. Ben de futbolun içinden gelen bir insanım. Futbolun kalbini bilen bir insanım. Oyuncularıma olan güvenim ve saygım, yapmış olduğumuz diyaloglar sayesinde, her şey şeffaftır benim bulunduğum yerde. Karşılıklı saygı ve güvene dayalı bir ilişkimiz var."

Haberin Devamı

"VAR'A GELEN YABANCI HAKEM BANA GÖRE İYİ OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Hakem performansıyla ilgili de konuşan Kartal, "Hakem bugün bana göre doğru maç yönetti. Rakibimizin beklediği penaltı pozisyon aldatmaya yönelik hareket. Bizim penaltı beklediğimiz pozisyonda durduruldu, izledi penaltı verilmedi. Karşı karşıyayken golümüz engellendi. VAR'a gelen yabancı hakem bana göre iyi olacak gibi görünüyor" dedi.

"EN ÖNEMLİ MAÇIMIZ PERŞEMBE GÜNÜ OLYMPİACOS"

Yarından itibaren turu geçmek için çalışmalar yapacaklarını belirten Kartal, sözlerini şöyle noktaladı:

"Bu iş sezon sonuna kadar böyle gidecek gibi görünüyor. Her maçı kazanmak için, rakibe göre planlarımız oluyor. En önemli maçımız perşembe günü Olympiacos maçı. Bu geceden itibaren o turu geçmek için tüm çalışmalarımıza yarın sabahtan başlıyoruz."