Yeni Malatyaspor Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e devler talip! Avrupa peşine düştü

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e devler talip! Avrupa peşine düştü

31.03.2024 - 20:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in gösterdiği performans sonrası Avrupa devlerinin radarına girdiği öğrenildi.

Fenerbahçede İsmail Yükseke devler talip Avrupa peşine düştü

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin yıldızına Avrupa devlerinin talip olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

İngiliz basınından HITC'in haberine göre; Almanya, İtalya ve İngiltere'den kulüplerin İsmail Yüksek ile ilgilendiği vurgulandı. İsmail Yüksek ile ilgilenen İngiliz kulüplerinin Tottenham, Aston Villa, Newcastle United, Bournemouth ve Wolverhampton olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'nin İsmail Yüksek için talep ettiği bonservis bedeli de haberin ayrıntısında yer aldı. Tecrübeli futbolcu için 25 milyon euronun altındaki tekliflerin kabul görmesinin beklenmediği aktarıldı.

25 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe'de 42 müsabakada süre aldı. İsmail Yüksek bu karşılaşmalarda 1 gol attı ve 5 asist üretti. İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 25 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberin Devamı

Gölcükspor'da futbola başlayan İsmail Yüksek daha sonra Fenerbahçe'ye imza attı. Tecrübeli orta saha bir dönem Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'a kiralandı. A Milli Futbol Takımı'nda 14 maça çıkan İsmail Yüksek, 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar