Fenerbahçe Fenerbahçe'de Joao Pedro krizi! Ayrılık talebi belli oldu

Fenerbahçe'de Joao Pedro krizi! Ayrılık talebi belli oldu

10.04.2024 - 19:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Joao Pedro'nun sözleşme feshi için talep ettiği rakam ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun menajerinin İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Fenerbahçede Joao Pedro krizi Ayrılık talebi belli oldu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Joao Pedro ile yolların ayrılması kararı alındı. Sarı-lacivertli takımın Brezilyalı forvetin menajerini fesih görüşmeleri için İstanbul'a davet ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Gremio'da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen ve Fenerbahçe'ye dönecek olan Joao Pedro'nun menajerinin İstanbul'da Fenerbahçe yönetimiyle yaptığı görüşmenin ayrıntıları belli oldu. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Joao Pedro'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon euro teklif ettiği aktarıldı.

Fenerbahçe'den Joao Pedro'nun ayrılık bedeli olarak 2 milyon 500 bin euro istediği kaydedildi. Her iki taraf arasında kısa bir süre sonra yeniden görüşme yapılmasının planlandığı vurgulandı. Fenerbahçe'nin Joao Pedro'dan en az zararla kurtulmayı hedeflediği belirtildi.

Joao Pedro kiralık olarak transfer olduğu Gremio'da 34 müsabakada süre aldı. Brezilyalı forvet bu mücadelelerde 4 gol attı ve 1 asist üretti. Joao Pedro transferi için Fenerbahçe, Cagliari'ye 5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Yazarlar