Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan hakem eleştirisi! 'Bir bahane değil'

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan hakem eleştirisi! 'Bir bahane değil'

07.05.2023 - 21:57 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Giresunspor deplasmanının ardından konuştu.

Jorge Jesus, Giresunspor ile oynanan maçtaki 1-1'lik beraberlik sonrası açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik direktör karşılaşmaya dair, "Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yoktu. Bugünkü sonuç iyi olmadı. 1-0'ı korumaya çalıştık ama istediğimizi alamadık. Gerçek bu. Diyecek pek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Oyuncularının performansına değinen Jorge Jesus, "Bugün takım çok fazla pozisyon üretemedi ama böyle durumlar olabilir. Bazı maçlarda böyle durumlarla karşılaşabiliyorsunuz. Bugün rakip takım da iyi savunma yaptı. Süre geçirme durumu da oldu ve hakem de buna müsaade etti ama bu bizim için bir bahane değil. İstemediğimiz bir sonuç aldık. Mecburen bir sonraki maçı düşüneceğiz" dedi.

Portekizli teknik adam, matematiksel olarak şampiyon olma şanslarının devam ettiğini söyleyerek, “Bugün istediğimiz sonucu alamadık. Rakibimizin 3 puan gerisindeyiz. Oynadığımız maçları almamız gerekiyordu ve bugün de 3 puan almamız gerekiyordu, ancak almamız gereken maçı alamadık. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Ligin bitmesine 3 maç kaldı, bundan sonraki işler zora girdi ama matematiksel olarak hala şansımız var. Benim için hangi maçları alıp kaybettiğimiz değil, bundan sonraki almamız gereken maçlar önemlidir” diye konuştu.

Haberin Devamı