FenerbahçeFenerbahçe'de Jose Mourinho'nun EURO 2024 dileği gerçekleşti!

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun EURO 2024 dileği gerçekleşti!

27.06.2024 - 08:46 | Son Güncellenme:

EURO 2024'te grup aşaması tamamlanırken Fenerbahçe'de görev başına gelen Teknik Direktör Jose Mourinho'nun isteği gerçekleşti.

Fenerbahçede Jose Mourinhonun EURO 2024 dileği gerçekleşti

Jose Mourinho'nun EURO 2024'te forma giyen 8 öğrencisinin erkenden dönmesi için "Umarım erkenden elenip aramıza katılırlar" demişti.

Haberin Devamı

3 İSİM DÖNÜYOR

Mourinho'nun dileği gerçek oldu. Polonya forması giyen Sebastian Szymanski, Sırbistan'ın kaptanlığını yapan Dusan Tadic ve Hırvatistan'ın kalesini koruyan Dominik Livakovic için macera grup aşamasında sona erdi.

3 oyuncu da lig bittikten sonra milli takıma katıldıkları için 15 günlük izne çıktı. Szymanski, Tadic ve Livakovic, Avusturya kampı devam ederken takıma katılacak.

MEHMET TOPAL'IN TAKIMIYLA HAZIRLIK MAÇI
Sarı-lacivertliler, 29 Haziran Cumartesi saat 10.30’da Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile sezonun ilk hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Sonrasında İstanbul’a dönecek Fenerbahçe, yeni sezon çalışmalarının ikinci bölümünü 2-13 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’nın Graz kentinde gerçekleştirecek.

Fenerbahçede Jose Mourinhonun EURO 2024 dileği gerçekleşti
KEŞFETYENİ
Görenler babasının kopyası diyor! İşte Can'ın son hali
Görenler babasının kopyası diyor! İşte Can'ın son hali

Cadde | 01.05.2025 - 09:28

Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can Aslantuğ babasının boyunu geçti. Son halini görenler babasının gençliği diyor..

Yazarlar